Alıntı mrvkrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle şunu söyleyebilirim izmirde gezip görüşmediğim şirket kalmadı ve tam gitmeme kararı almışken bi şirket buldum onunla görüştüm ve ikna oldum.sana şunu söyleyeyim istanbul bağlantılı büyük şirketlerle gitme çünkü madur olan çok fazla arkadaşım oldu benim tavsiyem yerel bi şirketle gitmen benim yapacağım gibi hem daha az sayıda öğrenci gönderdikleri için çok fazla ilgileniyorlar.senin ne istediğini beklentilerinin neler olduğunu daha iyi anlayıp birebir ilgileniyorlar.iş konusuna gelince nerdesin ve hangi işte çalışıyosan ona göre değişiyor genellikle otel işlerinin saatlik ücretleri fazla oluyor zaten işini seçerken onların hepsini öğrenebiliyosun
Ben İstanbuldan bir şirketle gidiyorum. Büyükten kasıtı anlamadım Bir sorun yaşayacağımıda sanmıyorum. Ayrıca bu programda Alaska ile birlikte en cok para kazanılan işler prim usulu çalışılan işlerdir. Otel işlerinin getirisi bellidir. Ben 2008*2009*2010 da İstanbul'da yaşarken Ankara'dan bir firma ile gittim. 2011 de de inşallah vize alırsam Antalya'da yaşıyorum ve İstanbuldan bir şirket ile gidiyorum. Sen temsilci değilsin deme.