Work and Travel
Sayfa 9 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 56789
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 261 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberle?me konusu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

7/11 ve ya at&t bayisine gidersen orda seçenekler var...5-10-15-20 gibi...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sem077 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Türkiyeyi her aramamda AT&T hesab?mdan da 1$ kesiliyor merak ediyorum yanl?? eri?im numaras? m? kullan?yorum sizde de oluyor mu ayn?s??
    Büyük ihtimalle yanl?? eri?im numaras? kullan?yorsun. DÜnyatelekom dahil istedi?in kadar at&t numaras?n? ara günlük 1$ dü?er.

Ya arad???n numara at&t eri?im numaras? de?il.

Yada at&t tarifen de?i?mi? olabilir. at&t nin sitesine girip kulland?g?n plan ? görebilirsin. Orada günlük 1$ olan seçene?i seçersin (?ayet farkl? bi tarife seçiliyse...)
    Sometimes memories can kill...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu deli oldum bu türkiyeyi nas?l arayacag?m
    1-484-547-9977
    1-856-217-2923
    1-484-505-9135
    1-856-217-2920
    1-609-420-6233
    1-610-762-8279
    bunlardan birini cevirmem gerekiyor diye biliyorum sonra dunya bilmemnesine baglanacak sonra numaraya? cevirecegim de ben daha eri?im numaras?n? ararken kontor yukleyin diyor anlamad?m gitti att köntorumun olmas? sart? m? eri?im numaralar?n? ararken ? adamlarda musteri destegi s?f?r ayn? maili copy paste edip gonderiyolar
    Telefonu kulland???n gün At&t hatt?ndan kulland???n gün 1$ dü?ece?i için att de kontor olmas? gerekiyor.

Att de 10$ ?n varsa 10 gün kullanabilirsin hatt?. Günlük 10$ dü?müyor tabi. 3 günde 1 telefonunu kullan?rsan 1 ay yeter sana.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı matraxxxgs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkada?lar

26 haziranda uçu? var ve ben hala hatt?m? aktive etmedim...

bende AT&T hatt? var.. acaba açt?rmay?p amerikadan hem telefon (mesela motorola) hem hat alsam daha m? ii olur???

YADA SUAN AKT?VE ETMEYE BA?LASAM HATTIMI 3 GÜNDE AKT?VE OLUR MU ?K?LEMDE KALDIM???
    Hatta para vermediysen abd ye innice git bi att ?ubesine 5 dkda yan?nda telefon hediyeli hat al. 30$ m? ne oduyorsun. 30$l?kda att bak?yen oluyor.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben tel ald?m burdan bana att kart? verd? p?n kodunu f?lan g?rd?m buradak? arda?lar?m? ar?yab?l?yorm ama turk?ye y? arad?g?mda att numara?s?n? aray?p ar?yodum normal hatt?mla bundan arad?g?da kart numaras?n? g?r?n d?o bende ole b? numara yok nas?l yap?cam bunu yard?mc? olursan?z sev?n?rm
    Dunyatelekom un sitesine giri? yap. Dialing pin yazar. Onu tuslayacaks?n sonra aramak istedi?in numaray?.

Siteye giri? yap?nca att numaran? kaydettirirsen kart numaras?n? bi daha istemez. Yok kaydettirmezsen her aramada numara soracak

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı doncarlio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mail att?m mü?teri hizmetleri 24 saat aç?k de?ildr diye aç?km?d?r aç?ska ar?ym
    ?ptal olmuyor. Kullanabiliyorsun. Ben geçen sene ald???m dunyatelekom hesab?n? (wat falan de?il normal üyelikle alm?st?m) kullanm?st?m.

Türkiyedekyen amer?kadak? arkada??m? arayas?m gelmi?ti. Denedim konustuk sorunsuz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya arkadaslar deli olacagim att hesabima kontor yuklemeyi bir turlu basaramadim netten denedim ama your order failed diyen ve hesap bilgilerimi yazan bir mail geldi. lutfen ayrintili anlatir misiniz ben bu hesaba nasil kontor yukleyecegim. cok acil nolur yardim edin =(

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaslar deli olacagim att hesabima kontor yuklemeyi bir turlu basaramadim netten denedim ama your order failed diyen ve hesap bilgilerimi yazan bir mail geldi. lutfen ayrintili anlatir misiniz ben bu hesaba nasil kontor yukleyecegim. cok acil nolur yardim edin =(

1. Log in to your myWireless Account.
    2. Select the Bill & Payments link under the My Account tab.
    3. From the Bill & Payments screen, select Make a Payment.
    4. Enter the amount of your payment in the Payment Amount field.
    5. Select your preferred payment method, then select Pay Now to make an immediate payment or Schedule Payment Date to make a scheduled payment.
    6. Select Next.
    7. From the Payment Details screen, enter the credit/debit card number or checking/savings account number to use for this payment, then select Next.
    8. After verifying the payment information you entered is correct, select Submit to make a payment to your account.

Sitesinde boyle diyor. Istiyorsan turkceye ceviriyim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bir sorum olacak arkada?lar. ?imdi Dünya Telekom'un AT&T eri?im numaras? olan 1-570-730-2297 numaras?n? aray?nca AT&T dakikalar?m?z dü?ecek mi dü?meyecek mi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emirhan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir sorum olacak arkada?lar. ?imdi Dünya Telekom'un AT&T eri?im numaras? olan 1-570-730-2297 numaras?n? aray?nca AT&T dakikalar?m?z dü?ecek mi dü?meyecek mi?
    Arayinca 1$ dusecek. Sonra o gun boyunca aradigin tum att numaralari ucretsiz.

Dunya telekom icin degil tum att numaralari icin gecerli. Yani diyelim att hattina sahip arkadasini aradin 1$ dustu. Daha sonra dunya telekom att numarasini ararsan bedava. Farkli att numaraalrini da arasan bedava.

Kisada tarife: Gun boyu aradigin ilk att numarasi 1$. Sonraki aramalarin hepsi bedava.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Zam m? geldi acaba tarifeye? AT&T sitesinde $1/day diye bir tarife göremedim. $2/day var ama.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emirhan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zam m? geldi acaba tarifeye? AT&T sitesinde $1/day diye bir tarife göremedim. $2/day var ama.
    Gecen sene 1$ di. Ama seceneklerde yoksa buyuk ihtimal 2$ olmustur.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Peki bir soru daha. AT&T kontörlü hat almak istedi?imizde yan?nda telefon da almam?z zorunlu mu? Yani sadece SIM kart? istiyorum diyebiliyor muyuz?

Telefon almak zorunluysa da ne kadard?r AT&T'de telefonlar?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu at&t ye ya da dünya telekoma böyle kredi kart?ya de?il de normal bizim yükledi?imiz gibi para yükleyemez miyiz? benim kredi kart?m yok 4 ay boyunca babama yük olmak istemiyorum bu konuda.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı anita_tennant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu at&t ye ya da dünya telekoma böyle kredi kart?ya de?il de normal bizim yükledi?imiz gibi para yükleyemez miyiz? benim kredi kart?m yok 4 ay boyunca babama yük olmak istemiyorum bu konuda.
    ?sverenden alacag?n paycheckler? bozman ?c?n bankadan hesap acman gerekecek bu durumda bankamat?k kart?n olacak.?ste bu kartla yukleme yapab?l?rs?n ?nternetten
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

O zaman gerekirse orda açt?rabilirim de?il mi elimde olan hatt?? ilk gitti?imde de ankesörlüden arar?m ailemi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

dan??man ?irketin bana verdi?i dünya telekom hatt?na kontör yüklemek istedi?imde kredi kart? hesab?ndan m? yükleme yapmam gerekiyor(kredi kart? kullanm?yorum kart ç?karmam ?art m??),abd gitmeden önce türkiyede ön kay?t olmak için kredi kart? bilgileri isteniyor o bak?mdan soruyorum. Bilgisi olan varsa sevinirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaslar sirket bana at-t kart? verdide. Dunya telekoma girdim. 10 dolarl?k bir yuklemeyi sectim amane mail ne baska bri odeme???? Ben bu i?in neresinde hata yapt?m???? Bana tam ac?klay?c? bir bilgi pleaseeee

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

at&t kartlar?n kullan?ma haz?r hale gelmesi için yap?lan ilk i?lemlerde,kay?t s?ras?nda bir telefona ait imei numaras? isteniyor.Bu durumda hatt?, sadece üzerinde açt???m?z telefon üzerinden mi kullanabiliyoruz?Mesela hatt? X marka telefonda kullan?ma haz?r hale getirdik imei numaras?n? kaydettirerek.Daha sonra hatt? abd de Y marka bir telefona takmak istedi?imizde kullabilecek miyiz? ?u an çok berbat bir telefon kullan?yorum onun imei numaras?n? vermek istemiyorum kay?t s?ras?nda o bak?mdan soruyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben bu dunya telekom hesab?na ?nternetten kontor yukled?m telefonumla daha onceden konusma f?lan yapt?m yan? ?lk act?rma ?slemler? deg?l arama yapmaya cal?st?g?mda connect?on error d?yor kontor yuklemeden oncede ayn? sey? soyluyordu telefon cek?yo ama onunla ?lg?s? yok san?r?m. kontor yukled?kten sonra ma?lde geld? ama anlamad?m ?nternetten yukled?kten sonra yen?den onaylamak ?c?n b? seyler m? yapmak laz?m... ac?l olarak cevaplarsanz cok sev?n?r?m

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhabalar. Benim de bir sorum olucakti. Ben gecen sene sirketin bana verdigi at&t kartini bu sene de kullanmak istiyorum. Icine 15$ yuklettiricem ama acaba 1 sene aradan sonra hala aktif midir bilmiyorum? Ayrica dunya telekom hesabima ulasamiyorum, benden customer id ve billing address istiyor ama ben onlarin ne oldugunu unuttum ve mail kutumdan da silmisim. Sifremi unuttum secenegine tiklayinca da sayfa goruntulenemiyor. Acaba ayni isim, kredi karti ve telefon numarasiyla yeni bir hesap acsam sorun olur mu? Simdiden tesekkurler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)