7/11 ve ya at&t bayisine gidersen orda seçenekler var...5-10-15-20 gibi...

7/11 ve ya at&t bayisine gidersen orda seçenekler var...5-10-15-20 gibi...

Büyük ihtimalle yanl?? eri?im numaras? kullan?yorsun. DÜnyatelekom dahil istedi?in kadar at&t numaras?n? ara günlük 1$ dü?er.
Ya arad???n numara at&t eri?im numaras? de?il.
Yada at&t tarifen de?i?mi? olabilir. at&t nin sitesine girip kulland?g?n plan ? görebilirsin. Orada günlük 1$ olan seçene?i seçersin (?ayet farkl? bi tarife seçiliyse...)
Sometimes memories can kill...

ya arkadaslar deli olacagim att hesabima kontor yuklemeyi bir turlu basaramadim netten denedim ama your order failed diyen ve hesap bilgilerimi yazan bir mail geldi. lutfen ayrintili anlatir misiniz ben bu hesaba nasil kontor yukleyecegim. cok acil nolur yardim edin =(

1. Log in to your myWireless Account.
2. Select the Bill & Payments link under the My Account tab.
3. From the Bill & Payments screen, select Make a Payment.
4. Enter the amount of your payment in the Payment Amount field.
5. Select your preferred payment method, then select Pay Now to make an immediate payment or Schedule Payment Date to make a scheduled payment.
6. Select Next.
7. From the Payment Details screen, enter the credit/debit card number or checking/savings account number to use for this payment, then select Next.
8. After verifying the payment information you entered is correct, select Submit to make a payment to your account.
Sitesinde boyle diyor. Istiyorsan turkceye ceviriyim.

Bir sorum olacak arkada?lar. ?imdi Dünya Telekom'un AT&T eri?im numaras? olan 1-570-730-2297 numaras?n? aray?nca AT&T dakikalar?m?z dü?ecek mi dü?meyecek mi?

Arayinca 1$ dusecek. Sonra o gun boyunca aradigin tum att numaralari ucretsiz.
Dunya telekom icin degil tum att numaralari icin gecerli. Yani diyelim att hattina sahip arkadasini aradin 1$ dustu. Daha sonra dunya telekom att numarasini ararsan bedava. Farkli att numaraalrini da arasan bedava.
Kisada tarife: Gun boyu aradigin ilk att numarasi 1$. Sonraki aramalarin hepsi bedava.

Zam m? geldi acaba tarifeye? AT&T sitesinde $1/day diye bir tarife göremedim. $2/day var ama.

Peki bir soru daha. AT&T kontörlü hat almak istedi?imizde yan?nda telefon da almam?z zorunlu mu? Yani sadece SIM kart? istiyorum diyebiliyor muyuz?
Telefon almak zorunluysa da ne kadard?r AT&T'de telefonlar?

bu at&t ye ya da dünya telekoma böyle kredi kart?ya de?il de normal bizim yükledi?imiz gibi para yükleyemez miyiz? benim kredi kart?m yok 4 ay boyunca babama yük olmak istemiyorum bu konuda.

"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

O zaman gerekirse orda açt?rabilirim de?il mi elimde olan hatt?? ilk gitti?imde de ankesörlüden arar?m ailemi

dan??man ?irketin bana verdi?i dünya telekom hatt?na kontör yüklemek istedi?imde kredi kart? hesab?ndan m? yükleme yapmam gerekiyor(kredi kart? kullanm?yorum kart ç?karmam ?art m??),abd gitmeden önce türkiyede ön kay?t olmak için kredi kart? bilgileri isteniyor o bak?mdan soruyorum. Bilgisi olan varsa sevinirim

Arkadaslar sirket bana at-t kart? verdide. Dunya telekoma girdim. 10 dolarl?k bir yuklemeyi sectim amane mail ne baska bri odeme???? Ben bu i?in neresinde hata yapt?m???? Bana tam ac?klay?c? bir bilgi pleaseeee![]()

at&t kartlar?n kullan?ma haz?r hale gelmesi için yap?lan ilk i?lemlerde,kay?t s?ras?nda bir telefona ait imei numaras? isteniyor.Bu durumda hatt?, sadece üzerinde açt???m?z telefon üzerinden mi kullanabiliyoruz?Mesela hatt? X marka telefonda kullan?ma haz?r hale getirdik imei numaras?n? kaydettirerek.Daha sonra hatt? abd de Y marka bir telefona takmak istedi?imizde kullabilecek miyiz? ?u an çok berbat bir telefon kullan?yorum onun imei numaras?n? vermek istemiyorum kay?t s?ras?nda o bak?mdan soruyorum![]()

arkadaslar ben bu dunya telekom hesab?na ?nternetten kontor yukled?m telefonumla daha onceden konusma f?lan yapt?m yan? ?lk act?rma ?slemler? deg?l arama yapmaya cal?st?g?mda connect?on error d?yor kontor yuklemeden oncede ayn? sey? soyluyordu telefon cek?yo ama onunla ?lg?s? yok san?r?m. kontor yukled?kten sonra ma?lde geld? ama anlamad?m ?nternetten yukled?kten sonra yen?den onaylamak ?c?n b? seyler m? yapmak laz?m... ac?l olarak cevaplarsanz cok sev?n?r?m

Merhabalar. Benim de bir sorum olucakti. Ben gecen sene sirketin bana verdigi at&t kartini bu sene de kullanmak istiyorum. Icine 15$ yuklettiricem ama acaba 1 sene aradan sonra hala aktif midir bilmiyorum? Ayrica dunya telekom hesabima ulasamiyorum, benden customer id ve billing address istiyor ama ben onlarin ne oldugunu unuttum ve mail kutumdan da silmisim. Sifremi unuttum secenegine tiklayinca da sayfa goruntulenemiyor. Acaba ayni isim, kredi karti ve telefon numarasiyla yeni bir hesap acsam sorun olur mu? Simdiden tesekkurler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks