ayrıca en hayal kırıklıgı yaratan dızı bır lost fanatıgı olarak dızının tabısıkıde fınal bolumunden dolayı lost
ayrıca En sinir bozan film ıpman 2.![]()
ayrıca en hayal kırıklıgı yaratan dızı bır lost fanatıgı olarak dızının tabısıkıde fınal bolumunden dolayı lost
ayrıca En sinir bozan film ıpman 2.![]()
öyle diyosan öyledirhakkaten lost perişan etti sevenlerini onca sene gercekten bende son 3 senedir ciddi takipçisiydim yazık etti çok. ama benim en fanı oldugum ve sanırım sonsuza dek en cok sevecegim dizi prison break di. onun gibisi yapılmadı yapılmıcak benim için
ipman2 yi de izlemedim bu arada benim için en sinirimi zıplatan film oydu. belki izlesen anlardın neden öyle dediğimi![]()
su fınallerı atlatayım da bakayım
losttan sonra en cok tuttugum dizi persons uncknown du onuda hemen bıtırdıler sanırım tekrarı cekılmıyecek gıbısınden soylentıler var bende navene devam edıyorum![]()
fılm olaraka pek turk fılmı ızlemememe ragmen en basarılı turk fılmı olarak musallatı buldum ben yabancı fılm olarak saydıkların bencede baya ıyıler ve aklıma gelmeyen bı dolu fılm var...fılm ve dızılerın cogunu ızlerım ama ıs fılme gelınce hıcbırını aklımda tutamam bu konuda balık hafızalıyımdır![]()
filmler özel ilgi alanım benimdene yazık ki bu seneyı 100 filmle kapadım
bu yıl daha cok ızlıcem inşala..
senin söylediin dizileri de bilmiyorum ki bi abd liden çok abd dizisi izlerimzira bu sene orda konuştugumuzda adamların bıhaber oldugunu gördük onca iyi diziden
flashfoward şahaneydi fakat onu 1 sezonda bitirdiler resmen gerzeklikti..reytingleri düşük diye kaldırdılar yine sagolsunlar mal abd halkının izledigi başka mal dizi yüzünden güzelim diziden mahrum kaldık...
bu sene de izlicek böle çok hevesle baglandıgım bibaşka dizi olmadı
herkes spartacus aşkıyla dolanırken onu da sevemedim ben..
ama boardwalk empire baya iyi bi iş. tavsiye ederim şiddetle![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks