Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bır arkadasıma yardım ıcın gıttım. Benımle konusma usluplarını sevmedım. Yanımda olan arkadas bunun uzerıne kayıt sıldı. Ben uc sene Alaskaya gıtmısım. bayan bu cocuklara fabrıka ayarlamıs. ben ısrarla bu cocuklara burası uymaz dememe ragmen arkadaslarımı oraya gondermek ıstedı. olan ondan sonra oldu.

Calkan bu sıtenın mudavımı ona guvenıyorum. Ama genede ınsanlara daha nazık davranmalı. bılmedıgınız konularda yorum yapmamalı. wat danısmanı olabılırsınız ama ınsanları dınleyerekde bırseyler ogrenebılırsınız.

ben aldıgım hizmet dolayısı ile izlenimlerimi söylüyorum. kimse dort dörtlük deil zaten. ama ayrıntıya gireceksem, ben özellikle manhattan ın gobeginde is istedigim için, bu konuda canlarını sıktım onların, yasaması zor pahalı, bak elimizde bu iş var gitmek istermisin diye new yorktan baska yerleri onerdiler tabiki. ama ben illede manhattan istedigimi soledim. bu dogrultulda ne yapıp edip bunu cozduler. benim için onemli olan ne iş yapacagım deil hangi sehirde calısacagımdı. onlarda bunu sagladılar. onlar tarafından kolay olmadıgı kanısındayım cunku bu tarz işleri Akın bey dedikleri gyabında tanıdıgım bir şahıs restoran market vs leri dolaşıp iş toplayan bir kişi idi amerikada. bu iş te onun vasıtasıyla gercekleşmiş olabilir. bana içinde cogunun turk restoranı oldugunu bir liste verildi sadece isimler vardı ucret saat vs yoktu, ayrıntıları daha sonra gonderecegiz dediler. asagı yukarı 1 ay kadar sadece bu ilerin detaylarını bekledim bu arada da soyle bi iş var bak kacırma gibisinde yaklaşımlara ben yine illede new york olsun ben iş detaylarını bekleyecegim diyordum, yaklaşık bir iki ay sonra noldu benim iş diyince mail attım. bana sözleşmemi mail attılar, elimdeki listenin detyları hic gelmedi mesela. sozleşme gelme surecine kadar acaba? soruları kafamda cınlıyordu tedirginlik yasadım. bunuda belirtiyim. iş manhattanının gobeginde bir yerde idi. cok para kazandırmayan (buyuk meblaglar peşinde olmadım bu wat a girerken)ama gecinmeme yetecekti işverenlerim calışanlar vs cok iyiydi. sonucta istedigimi aldım. ve iyi bir wat sezonu oldu benim için 4.5 ay kaldım new yorkta. üzülerek ayrıldım oradan.

bende kotu izlenim bırakmadılar, eksik hizmette almadım. hersey tamdı.

uslüp konusunda birsey diyemeyecegim. benim için yaptıklarını aynen yukarıda yazdım. baskalarıda bu firmadan alsdıgı izlenimi yazarsa daha aydınlatıcı olur. her firmanın magdurları var sonucta. bir kişiye bakarak secim yapmayınız.