Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Makasal ortada bir yanlıs anlasılma var. Ben kımseye yalan soyluyorsun demedım ki. Sadece elcılık adresınde yazan bu konu bızım ıcın verımlı olabılır onun lınkını ıstedım. İkinci cumlene zaten cevap vermeyecegım 3 senedır gıdıyorum ben neyın ne oldugunu bılıyorum. Sen sanırsam ılk defa katılacaksın bence oyle sozlesme kuralları falan bunlara cok kafanı takma derım ben. o onune konan sozlesme sayfalarını komple okudun mu acaba.

1. Amerıkada havaalanlarında kalanlar sozlesme olmadan mı gıttı.
2. Amerıkada maas ceklerını alamayanların sozlesmesı yokmuydu.
3. Sahte kredı kartı ile ogrencıye ucak bıletı alan fırma ogrencıye sozlesme yapmamısmıydı.
4. Gecen sene Alaskaya bır fabrıkaya 20 ogrencı gonderıp ıslerı bos cıkan arkadaslar bır sozlesmeye ımza atmadımı

daha neyın hesabını yaıyorsun. o sozlesmelere takılacagına bence ınternete magdur ve sırket ısmı yaz oyle arat bakalım karsına neler cıkacak.

ARKADASLAR SIRKET HAKKINDA EN GUZEL BILGIYI GECMIS GOSTERIR.LUTFEN IYI ARASTIRMA YAPIN CANINIZ YANMASIN
Makroklima arkadas yazdiklarinda haklisin ama yazdiklarinin vize reddi iadesiyle bir ilgisi yok.Ne ben ne de bir baskasi sozlesmede saydigin 4 madde var demiyor ki.Bu saydigin maddelerden sahte kredi karti zaten sirket yada degil her halukarda suc ve sahtekarlik ama diger 3 madde ile ilgili Turkiye`deki her firmanin bir kisim yada bazi senelerde bir kac ogrencisinin basina gelmistir.
Aksini iddia etmek mantiksizlik olur.Ama dedigin bir anlamda dogru, gecmisi onemlidir firmanin ancak sadece forumlarda yazan 3-5 kisinin lafiyla degerlendirerek sonuca varilmamali.Iyi ve detayli arastirma yapilmasi konusunda seninle ayni fikirdeyim.