gelişmeleri bildir hocam iyi eğlenceler güzel yer orası baktım biraz internetten fotoğrafları 5th avenue diye bi yer varmış galiba güzel yer
gelişmeleri bildir hocam iyi eğlenceler güzel yer orası baktım biraz internetten fotoğrafları 5th avenue diye bi yer varmış galiba güzel yer
bende bu yaz florida ya tek gitmeyi düşünüormama bir bayan olarakta korkuyorm :s çok kararsızım
bence ordayken güvenebilecegin biri bence mutlaka olmalı.travel kısmından bahsetmiyorum bile![]()
amerikada arkadaşım olcakta burdan tek gitmek biraz endişelendiriyor =)
İyi güzel tek gidin diyorsunuz da gittiğiniz yerde tüm ülkeler bir gruplaşma içine giriyor. oraya gidince birbirinizin dibinden ayrılmayın demiyorum. Sadece grçekten lazım olduğunu söylüyorum. Ayrıca Amerikada havaalanında ne bileyim havaalanından çalışacağn şehre giderken yolda lazım herşekilde lazım bence. Ben gideceğim bu yaz california yada virginia arasında kararsız kaldım. Kayıt oldum bile GOLDEN KARİYER le gidiyorum. Gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa katılsınlar bana.
tamam da şirketin adı neden büyük harflerle yazılmış bence zaten bunu yaparak kimse sninle gitmezreklam kokuyor bence.
şunu da unutmayın arkadaslar neye dayanarak daha kararınızı vermeden şirketlere kayıt oluyorsunuz ya size göre iş sunamazlarsa...
Bende bu sene tek başıma gidiyorum inş
Ben şirkete kaydolmayı bırak işimi bile seçtimşunu da unutmayın arkadaslar neye dayanarak daha kararınızı vermeden şirketlere kayıt oluyorsunuz ya size göre iş sunamazlarsa...![]()
bende tek gidicem tahminen
burası yanlızlar klübü gibi olmuş![]()
araştırmanızı yapın yinede kaybolursanz tecrübe olur..reklamcı arkadaş bütün milletler gruplaşıyor diyor evet dogrudur ama gittigin yerde illa türk olacaktır burdan arkadaşınla gitmenle orda tanışman cok farklı
burdan beraber gittin mi yapışık ikiz gibi olursun ama orda tanışırsan istedigin anda eyvallah deyip tek takılabilrsin..kızların durumu biraz özel hele türk kızları tr deki yaşam tarzıları itibariyle oraya tek gitmeyi kaldıramayabilirler..heycan veya panik halleriyle erkeklerden cok daha hassas olacaktırlar muhtemelen..
ama siz erkekler tek gidiniz kardeşlerim..
edit:bu sene bi adam musallat oldu başıma nasıl kurtarırım ona bakıyorum zaten![]()
Konu cAv tarafından (19-12-2010 Saat 03:41 AM ) değiştirilmiştir.
Kesinlikle çok doğru demişsin.Kızlar için tabiki ayrı düşünmek lazım ama erkekler için bi yerden sonra yanındakini sepetlemeye çalışıyorsun.Hele gittiğin kişi biraz pasif ve ingilizcesi çok iyi değilse artık her türlü ondan kurtulma yolu aranıyor.Zaten yalnız gidicek arkadaşlar merak etmesin orda kesinlikle türklerle tanışıp arkadaş olacakları için pek yalnız da kalmazlar, kafaları esincede güle güle diyip çekip giderler.Ama burdan gittiğimiz kişiye onu dememiz biraz zor.Ama başka bi yönden bakarsak tek başına uçağa binip gitmek, gidilecek yeri bulmak falan çoook zor görünüyor ve yanına birini bulmak, birine güvenmek iyi gibi geliyor ama her şeyi tek başına başarınca da kendine olan güven en üst noktaya ulaşıyor.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım diyorum.
""Let the game begin""
Arkadaşlar merhaba
ben de bu sene tek gidicem. Herkes bunun birçok artı ve eksilerinden bahsetmiş. Bir kız olarak bunları düşünmek daha da önemli oluyor haliyle.Şimdilik nereye gitsem onun da kararını vermedim.
Tek watçılar nerelere gitmek istiyor bunları da konuşalım bence belki aynı yere gidenler olur burda tanışıp kaynaşıp travelımızı da beraber yapma imkanımız olabilir değil mi ama![]()
gecen yil arkadasimla gitmistim eksisi vardi artisida vardi bu sene yalniz gidicem bakalim nasil bi wat bizi bekliyor (new jersey wildwood)
muhakkak olumlu ve olumsuz yonleride olucaktir
nereye gittin ve gideceklere önerin varmı??
Bu sene virginia beach e gitmeyi düşünüyorum. Bisiklet kiralama işi var daha önce gidenler bilir.Şirket onu önerdi bende houseman yada housekeeper lık düşünüyorum sizce tercihim ne olmalı??
pki california düşünen arkadaşlar yok mu hiç![]()
bende yalnız gidiyorum bi terslik olmazsa wisconsin dells de olacam. sora sora bağdat bulunur yaa panik yapmamalıyız ama tabi dellse kdr gidecek biri olsa da fena olmaz)
yok ya niye pişman olcam havaalanında oturup zırlamaktan daha eglenceli bence biriyle gitmek![]()
dells çok eğlencelidir..(bence) istedğin her türlü ortamıda bulabilirsin.ufak ama eğer istersen süper bi yaz geçirirsin.ağlamayı felan unut yani![]()
tamam dellse kdr aglayım orda ağlamamağlamaya mı gidioruz canım burdada oturup ağlarım öle olsa
i will rock the party
![]()
tabi ki 21 yasını bekledim sırf rocking içinkarsılaşalım tabi birbirimize yararımız dokunur :F
![]()
tabikii...sana görmen gerekken yerleri itana ile gösteririz![]()
aslında benimde California istememdeki sebep Santa Cruzda tanıdıklarım var eğer orda iş bulabilirsem konaklamayı da aradan çıkarmak içinama sanırım batıdaki işverenlerin pek talebi olmuyormş işe alma konusunda..Santa Cruzda küçük bi memleket bakalım hyrlısı..
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks