olumsuz şeyler söyleyıp can sıkmak ıstemem ama o iş cok zor arkadaslar öyle yasamadan dusunmek hayal kurmak hep güzel oluyor ama wat da durum burdan düşündügünüz gibi olmuyor. cünkü bazı işlerde her hafta calıstıgınız saat degısebiliyor haftalık cıkıyıor lısteler. genelde bellı saat ama farklı saatlerde calısıyorsunuz.buna off gününüz de dahil ıstegınız dahılınde yada dısında onlar da her hafta degısebbılıyor. işe bazen 3 de bazen 12 de bazen 5 de bazen sabah 9 da baslayabilirsiniz gece calıslanlar da var ayrıca.ve ışten cıkıs saatı bellı olsa da gec cıktıgınız ışler de var! yanı son derece duzensız bı ıs aslında ve haftada 1 gun off olucak olan bı hayat gecırıyosunuz yaklasık 3 ay...işlerin hiçbiri kolay degil eglence parkları da oteller de vs cogunlukla ayakta calısıyorsunuz saatlerce.dil kursu zaten haftada 1 gun olmaz zannetmıyorum o da bı nevı okul gbı oldugu ıcın haftada 4-5 gun yada haftaıcı hergun en az yada haftada 30 saat fln oluyo dıye biliyorum + işine evine yakın parası da uygun olan bı dil kursu bulucaksın fln filan oldukça zor iş...yada şansın yaver gıder sabahtan oglene kdr olan bır kurs bulursun ogleden geceye kadar da calısıyosundur işinde o zaman olabilri...yorgunluktan ve koşturmaktan geberirsin ama yapıcak bişey yok şartlar boyle...he dili ilerletmek için bişeyler düşünüyosanız o zaman farklı yontemlerı de degerlendirin araştırın ne bleyim belki daha uygun şeyler vardır ama inanın gitmeden önce ve gittikten sonra düşündüklerinizin arasında daglar gibi fark oluyor ama bunu ancak dönduğunuzde görüceksiniz yani yaşadıktan sonra...yaşayanların demesi de boş yani biyerde...insan sonucta yıne bildiğini yapar

neyse umarım ben yanılırım da yaparsınız kafanızdakı tum planları herkese iyi wat lar olsun şimdiden

Bookmarks