ben de bu sene tekrar gitmekte kararsızım.. :S
ben de bu sene tekrar gitmekte kararsızım.. :S
bizi böyle istemediğimiz işlere de verebiliyolar mı ya???
okudum ve bayaa bilgilendim sağolpeki hangi firmayla gitceksiniz ben hala firma olayında kararsızım ama cedar point te çalışmak bayaa güzel ve zevkli bi iş olarak gözüküyo.
peki gidenler ne kadar kazandı ve iş bitiminden sonra neler yaptılar, kaç günde yaptılar??nereleri gezdiler falan..ortalama kaç gün bırakalım dönüş biletiyle iş bitimi arasında??
arkadaşlar bugün united towers ve armada ile görüştüm cedar point kontejanları dolmuş( kaldıkmı six flags a
((
six flags newyork hakkında bilgisi olan varmı???
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Benim gittiğim şirkette bu sene için cedarın konteyjanları dolmuş gitmek istiyenlere duyurulurr !!!
ya advis e de mail attım bakalım dönerlerse öğrenicem cedar için kontejan varmı diye(
ya advis ve ccn de cedar için kontejan varmış arkadaşlar sizce hangisine kayıt olmalıyım??
evet haklısın ben zaten cedar olsunİSTİYORUM AMA şirkette önemli şimdi hangisi daha iyidir acaba??
arkadasım ccn in gönderdiğine emin ol..belki sadece kodak işi için felan gönderiyodur..ayrıca advis kaliteli bi firma..ccn hakkında bilgim yok..
ceymer bence advisi tercih et benim gideceğim firmadan sonra en çok onun adını duydum
tamam o zaman advise gidicem yarın bakalım inş olur![]()
burdaki herkes kaydoldu mu yaa?ben firmaya karar verdim de kaydolmadım daha..diyelim ki kontenjanlar doldu yer bulabilme gibi bi iht. yok mu sonradan??
Ben ve cag kaydolduk bence acele et bizim firma armadagrandee nin kontenjanları dolmuş bu arada güncel olarak kesin kaydolan kişiler kimler ?? cevap verebilirler mi biz 2 kişi kesin kaydolduk 19 marttaki fuara katılacağız
ben eskişehirdeyim ve burda şubeleri yok ailem izmirde ordaki ofiste kaydolalım diyo babam o yüzden bekliyorum..19 mart mı? fuara bayaa varmış yaa.şimdi siz cedar pointte bi iş alcaksınız diye mi konuştunuz şirketle?? 19 marttaki fuarda sadece cedar point iş görüşmeleri olucak yani.öyle mi?
şirketle görüşerek kontenjanın dolmasını da hesap ederek bence kayıt işini bir an önce hallet ceymer fuara bayağı var ama bu cedar için olan fuar zaten 3 4 tane fuar var bize söylenen cedar point fuar tarihi 19 mart ama dolmuş yani bizimki biz şirketle kesinlikle cedar olarak konuştuk oradaki iş pozisyonlarından biri verilecek bize. 19 marttaki fuara sadece cedar mı gelr bilmiyorum ama başka işler de şehirler de vardır muhtemelen sen cedar istiyosun diye söyledim elini çabuk tut.
pardon resisdance ye bu cevabım
bulunduğun şehirde bi ofis bulunmaması ne kötüymüş![]()
Ben ocak ayında kayıt olmuşdum cedar point için. 2 tane şirket aramışdı cedar point kalmadı başka park var demişdi. Bende dedim cedar point yoksa boş verin eğer kontejyan açarsanız yarından paranızı göndereyim. Onlarda tamam 5 dk sonra ararrız demişdi sonra aradılar kontejyan boşalmış bir tanebende parayı gönderdim olay bitti yani.
Şirket seçimi önemli değildir. Fakat fuara katılacagınız kesin olsunyoksa advis ut ve digerleri farketmez.
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 33 misafir)
Bookmarks