Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şöyle ki,en başta Chicago'da oluşu beni cezbetti.Orası her zaman görmek istediğim bir yer olmuştur,artı eyaletin konumunu da düşünürsek travel kısmında pek çok yeri gezip görme şansımız olacak.Ayrıca wat işlerinin içerisinde eğlence parkları bana her zaman en cazip işlerden biri olarak gelmiştir,programa katılmayı düşündüğüm andan itibaren bir eğlence parkı olsun istedim.Açıkçası şu da var ki şirketin düzenlediği ilk iş fuarına aklımda bu iş almak hiç yokken biraz da ortamın gazına gelerek aldım bu işi :=) Sonradan araştırdığımda cidden pek fazla kazanamayacağımızın açık olduğunu gördüm,beklentileri pek yüksek tutmadığımız takdirde orda rahatça geçinip,alışverişimizi yapıp,travel kısmında da ne kadar alışveriş yaptığınla ters orantılı olarak gezebileceğimiz birseçenek olarak görüyorum chicago six flags i.Bekleyip göreceğiz
earwen, bende 2011 yazında gitmeyi düşünuyorum.Sen gittin yaşadn gördün eğlence parkını =) bize de anlat biraz, para biriktirebildnmı travel ve laptop alcak kadar bişiler? İşin nasıldı?