O dediğiniz dilekçenin bi örneğini şirketinizden isteyin. Ben 2 farklı şirketten de aldım hatta son kaydolduğum şirket kayıt esnasında verdi dilekçe örneğini, biliyolar tabi Dokuz Eylül gibi bi üninin normal şartlarda vermiyceğini o belgeyi. Geçen sene geldi benim de başıma aynı olay. Öğrenci işleri vermiyoz o kağıdı artık dedi direttim dekanlık sekreterine gönderdiler beni. Sekreter karakoldan onlara artık öğrencilere söz konusu kağıdı vermemeleri gerektiği şeklinde bi telefon aldıklarını söyledi. Tabi saçma geldi inanmadım gittim karakola sordum var mı böle bi şey bu yasayla bize verilmiş bi hak falan dedim. Bizim öyle bi emir vermemiz söz konusu değil, yasa sonuçta falan dediler aynen benim de düşündüğüm gibi. Ordan çıktım sekreterde aldım soluğu; dedim karakola gittim öyle bi telefon falan açmamışlar size. Kem küm etti, yazı işlerine gönderdi sonunda. Eğer hala vermemekte ısrar etseydi Yök'e ya da içişleri falan nereye olursa şikayet edicem tehditinde bulunucaktım. Onlar o dilden anlıyolar çünkü. Yalanlarını yüzlerine vurucaksın ya da bi şeyler yapmakla tehdit ediceksin. Benim üniversitem verdi diyen arkadaşlar var sonuçta; siz de üninin vermesini beklemeyin, vermezler çünkü, sizin bi şeyler yapmanız gerek, sesinizi çıkarmazsınız paşa paşa ödersiniz fazladan bi 200 milyon kadar. Oyalayarak kaybettirdikleri 3 hafta için hala kızıyorum kendime, keşke daha önceden aklıma gelseydi benim de. Onlar yüzünden vize görüşmem finallere kalmıştı da uçakla İstanbul'dan İzmir'e gitmek zorunda kalmıştım sınav için, 100 milyon da cebimden çıktı tabi bilete. Demek istediğim hakkınızı vakit kaybetmeden sonuna kadar arayın...