evet önceden sipariş alabilirseniz en iyi karı o şekilde yapabilirsiniz..
bir de şunu yapabilirsiniz, istanbulda olan arkadaşlar için, doğubanka gidin o dükkanlarda 0 garantisiz elektronik eşya satın alan, satan dükkanlar var (garantili ürün getirirseniz daha pahalıya satarsınız tabi), onlarla görüşün.. ne gibi ürünler istiyorlar konuşun veya mail adresini alın adamın, döneceğiniz zamana yakın mail atar sorarsınız aradan zaman geçecek çünkü eğer gitmeden önce konuşursanız.. yapın pazarlığınızı, döndüğünüzde direk adamlara satarsınız.. yalnız dediğim gibi bu adamlara satarsanız daha az karla satacaksınız, çünkü onlar da üzerinden satıp kar ediyor..

burdaki olay şu sizin haftalarca satamadığınız garantisiz 0 ürünlerinizi onlar test edip hemen alıyor.. satmak için uğraşma, bekleme derdi yok.. misal ben ps3 getirmiştim.. sahibinden.e ilan verdim, yaklaşık bir ay kadar zaman geçti, satamadım, sürekli mesaj alıyordum ama mesajlar hep pazarlık yapmaya çalışanların gönderdiği mesajlardı.. sonunda bu doğubanktan biri mesaj attı işte onunla anlaştım.. 2 tane ps3 vardı, 2sini de ona sattım.. oraya gidince fark ettim ki bu işi yapan tek onlar değil.. üst kattaki dükkanlardan bu işi yapan çok dükkan var..