Merhaba Turkishwat ailesi,
aranıza yeni geldim yaklaşık 1 aydır neredeyse forumdaki bütün konuları okudum ve bu işi yavaş yavaş sindirmeye başladım yüzlerce topic okuduktan sonra ilk mesajımı yazıyorum
Öncelikle ilk wat deneyimim olacağı için riski minimum olan eylemler içerisinde bulunmak istiyorum ve bunun için yardımlarınızı bekliyorum.
Kafamdaki düşünceler 
;
1- Uçak parasından dolayı amerikanın doğu tarafı
2- Yaz olacağından dolayı Sahil kenti olması(yada sahil kentine yakın olması)
3- İlk kez gideceğimden dolayı bu doğu blokta , saatleri fazla olsada iyi çalışıp toplam maliyetimi düşürmek yada sıfırlamak.
4- Gideceğim yer yazlık bir yer olacağından dolayı otellerde veya restaurantlarda iş yapmayı düşünüyorum.
Not: lütfen 3. yorumun altına amerikaya para kazanma,maliyetini çıkarma düşüncesiyle gidiyosan gitme türkiyede de iş çok vs... gibi yorumlar yazmayın öyle bi amacım yok...
Düşüncelerime göre sorularıma gelirsek
1-otellerde housekeeperlık dışındaki işler nelerdir,iyi kazanılır mı?
cevabınız hayırsa fast food&restaurant işleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
2-ocean city,md düşünüyorum fakat konaklamanın pahalı olduğunu duydum.Ama iyi kazanırsam konaklamanın pahalı olması sorun olmaz.
Oc hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum..
3-kafamdaki düşüncelere göre sizin tavsiye edeceğiniz,önereceğiniz yerler iş seçenekleri var mıdır ?
Her türlü görüş öneri ve yardımlarınızı bekliyorum
EDİT: Otel,hostel işinde çalışırsak konaklamayı onlar verir mi yada düşük ücretlerde faydalanabilir miyim ?
Bookmarks