ilk seçenek olarak ingiltere düşünmüştüm ama hesapladım çok pahalıya çıkıyor. okullar ucuz ama konaklama ve hayat pahalı..
amerikayı ve özellikle pensilvanyayı ise ''daha fazla Türk daha fazla kaçak çalışma imkanı'' olduğu için seçtim. birde istediğim okullar ve fiyatlar buralarda. pensilvanyadan kasıt philadelphia yada pittsburgh. california da ise California state university long beach'de uygun konaklama ve kurs olanakları var.
ilk tercihim NJ ama orda doğru düzgün kurs yok. 1-2 community college dışında iyi dil okulu yok..
philadelphia ve pittsburgh da zenciler çok fazla. ama ben onlara alıştım.. Wildwood NJ de sokakta uyuşturucu satan meksikalılardan iyidirler![]()
soruları en çok sen yanıtladığın için sana yazıyorum gökhan iş görüşmesinde nasıl davranmalıyım istediğim iş ve eyalet olana kadar diretmelimiyim?kıyafet konusundada kararsızım spor giyinsem ukalalıkmı olur?ya adamlar zaten temizlikçi arıyolar bide resmi bişilermi giycemkomik..otel için olacak görüşme.iş pozisyonlarının hiçbirini kabul etmezsem şirket herhangi bir iş için zorlarmı acaba beni?
yazmin ben iş görüşmesinden ne kastettiğini anlamadım. Job Fair'a mı katılacaksın? yoksa şirket var olan hazır iş seçeneklerini mi sunacak? biraz detayları anlatırsan iyi olacak
ayrıca hem turizm otelcilik okuyorsun hem hotel işlerinde çalışacaksın.. neden temizlikçiye indiriyorsun olayı.. resepsiyonistlik, lobi görevlisi, otelin restaurantında bir sürü iş var.. hemen temizlikçi olacağım deme bence![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks