anlik iletisim basligi daha guzeldi,bu oneriyi daha oncede belirtmistim.en azindan kimin ne yazdigini 10 gun sonrada olsa gorebiliyorduk,sacmalik.
anlik iletisim basligi daha guzeldi,bu oneriyi daha oncede belirtmistim.en azindan kimin ne yazdigini 10 gun sonrada olsa gorebiliyorduk,sacmalik.
Peki.
bence de anlık iletişim başlığı güzel olur. Kağpandığından bile haberim yoktu aslında. Kullanılmadığını zannediyordum caht ten sonra. Ha kapatıldıysa, ne oldu siyaset konuşuldu da ondan mı kapandı yoksa (puhaha)![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
anlik iletisim basligi zaten chat odasi kapandigi icin acilmisti insanlar geyik muhabbetlerini ya da msn muhabbetlerini ordan yapsinlar diye.. ama artik herkes sorularini ordan sorup forumda konu acmiyolardi bile, bircok bilgi gume gidiyordu.. bence kapanmasi mantikli.. zaten chat odasi yoklugunda acilmis bisey chat odasi acilinca da kapandi..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konu sucre tarafından (24-08-2010 Saat 02:31 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Evet, ayni soru bende de vardi ama sormamistim konu dagilmasin diye.
Peki.
Zaten olumsuz sonuç gelirse bir hafta içinde ayrılmak zorundasın.Çünkü senin durumunun olumsuz sonuçlandığını belirten kağıt sana geç ulaşacak ve sana ülkeden ayrılman için gereken sürenin çoğu gitmiş olacak.Eğer üçyüz dolarlık çeki kabul etmişlerse ve sana bu parayı bozdurduklarına dair kağıt geldiyse ne ala ama o çek şimdiye kadar bozdurulmadıysa işin yaş.Hayırlısı olsun.
Peki.
O zaman kafan 3-4 ay rahatYani olumsuz sonuçlansa bile başvurun,olumsuz sonuçlandığına dair kağıt gelene kadar kalabilirsin Amerikada. Sanırım Starfire Amerikaya gidipte dönmemeye çalışan sitedeki ilk üye. Başarılar. Umarım mutlu olursun
![]()
Peki.
benim hikayemi biliosun biraz. gecen sene de dönmezdim ama bazı sorunlar oldu tr de vefat vs.. ve ocak ayında zaten evleniorum. ocağa kadar cvp gelirse ii olur. cunku sanırım illegal iken evlenilmio. bugun siteye uye olmayan bi arkadasım nikah dairesinden döndü. oda aynı bnm gibi yanıt beklio immg ofisten.
inşallah olumlu sonuclanır basvurularımız hepimizin![]()
ayrıca seneye vb civarına gelenler, dönmek istemeyip kalanlar yada herhangi bi konuda yardıma ihtiyacı olanlara elimden geldiğince her konuda yardım etmeye hazırım. cunku bu dönemde en ufak bi bilginin nasıl hayat akışı değiştirdiğine en yakın tanığım.
seni merak ediorum bana mail at neler olduguna dair.
I made a promise never to settle...
sene sona sana bol bol danışacağım o zaman![]()
Azuhazu benım gozumdur bu forumdakı elimdir ve benım aranızdakı temsılcımdır![]()
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
ben j1 dan f1 a gecis yaptim. sorusu olan varsa elimden geldigince yardimci olabilirim.
evlensek nasıl olur gidipte evlenen var mı ?
bilmiyorum karar asamasindayim evlensem mi evlenmesem miAma sanirim doncem TR ye evlenirsen 3 yil icerisinde Green Card i alirsin diyolar...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
oncelikle banka hesabinizda 6 aylik vize icin en az 10000 $ , 1 yillik vize icin 16000 $ olmali. ondan sonra okula gidiyosunuz tum islemlerinizi onlar hallediyolar. 1000 dolar da okul ucreti haricinde masraf cikiyo. avukat parasi sevis vize ucreti bilmem ne. sonuclanmasi 3-4 ay suruyor. bu sure icersinde size bi takim belgeler geliyo. bu arada paranin banka hesabinda en az 6 ay kalmasi gerekiyor. avukat tutarsaniz 10 gunde hallediyo![]()
evlenme kismina gelince prosedurleri cok boktan. kizin aclik sinirini gecen bir miktarda vergi odemi olmasi gerekiyor. tabi bunu halledebilirsiniz. ciddi evlilik yaptiginiza inandirmaniz gerekiyor.
izzetsm biraz kendini anlatır mısın yani hangi prosedürleri uyguladın bizim nasıl hareket etmemiz gerekiir falantesekkürler
bunun masrafları ne sımdıkın arkidişbankada bilmem kac dolar paran amerıkada yuksek yerlerde tanıdıkların fılan olmalımı
yoksa sadece dıl kursunun ucretını verınce yeterlı oluyomu
![]()
yazdigim gibi banka hesabinizda bi miktar para bulundrmaniz gerekiyo vize almak icin. bankadan statement i aldiktan sonra okula on kayit ucreti yatirirsiniz. vizenizin onaylanma suresi 3-4 ay dir. ne kadar erken basvurursaniz o kadar iyidir. yani aklima detayli seyler gelmiyo. siz aklinizdaki sorulari sorarsaniz daha yardimci olabilirim. olmadi gider okula sorarim![]()
izzetsm watla mi gidip f1e gectin? j1den f1 e geçerken pasaportuna vize basılmıyomuş amerikadan , türkiyeye geldiginde tekrar vize görüşmesine gidiyomışsun diye duydum, türkiyeye tatile gelip de vize görüşmesine girince vize alamama riski var mı ?
var tabiki hatta buyuk ihtimalle de alamiyorsun bu durumda.. eger amerikada vizeni degistiriyorsan verilen tavsiye greencard alana kadar ulkeden cikma olur...
hmm o zaman vizeyi değiştirince her şeyi göze almış olmak gerekiyor yıllarca türkiyeye dönememe gibi yani öyle mi_?
ee birazcik ole oluyor.. yurtdisina cikanlarin uzun yillar geri gelmeden orada kalmalarinin nedeni bu genelde,,,
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks