Alıntı ilm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neolim sen çok güzel bir yerde çalışmıssın mt olympus. oranın en iyi yeri diyebilirim en çok saati verio sadece overtime yok... 60 70 saat veriolar sizin 2. işe ihtiyaç yoktu. 2. işide anca eylülde bulabilirsin. Ondada sezon bitiyor...
dikkatini çekerim..ben parkta çalışmadım otelde çalıştım..otelde günlük en fazla 6 saat civarı çalışabiliyoduk zaten sonra iş bitiyodu istesende çalışamıyosun...2. işe gelince ben temmuzun ortasında bile bi çok iş duydum ki bunun içinde wallmart bile var..yani iş sadece sende bitiyo arkadaşım..eğer gerçekten araştırırsan rahatlıkla bulabilirwsin...!!!en sıcak örneği sana veriim.oda arkadaşım kalahari olarak geldi ama yazılıyı geçemedi.bi kaç yere başvurdu ve 1.5 hafta cevap bekledi boş yattı.olmıcağını anladıktan sonra gerçekten gezerek iş aramaya başladı ve aynı gün 2 tane iş buldu.ve 2 işin saatlerini ayarlayıp bi anda hiç işi yokken bi anda 2iş bşrden buldu ve gayet güzel para kazandı.yani bi Türkler herşey her an hallolsun istiyoruz ama şu bi gerçekki hiç bişey öyle değil.senin kovalaman lazımki istediğine ulaşasın...!!!