Work and Travel
Sayfa 21 Toplam 40 Sayfadan BirinciBirinci ... 1117181920212223242531 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1173 adet sonuctan sayfa basi 601 ile 630 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Point - Sandusky, OHIO

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yok ya kim 60 saat çalışıyor ?

60'ı gören var mı bilmiyorum ama 50 civarlarında ola var sweapciler falan.

ben bu gun rekor kırdım zaten 1.50 saat çalışdım trafik host olmayın abi hatta mümkünse cedara gelmeyin baska tarafa gidebilirsiniz ingilizlerin cok oldugunu bir yere.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sadece el edebi 60 a yakın saat alıo. bende ride hostum bende 45 50 arası saat alıorum ve seneye geleceklere öneriorum burayı. ben seneye tekrar gelicem büyük ihtimalle. kimseyede ille şu işi alın demiorum her işin zorluğu var ama tabi en çok saat alanlar ride hostlar sweepler cashier yada shop assistantlar. food hostlardanda çok ii çalışanlar var ama genelde hepsini dishwasher yaptılar.genel olarak herkes mutsuz ama rideları ve roller coasterları seviosanız tam gelinecek yer

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yemişim rideları abi. 2 gün yeterli abi ridelar için. sonrası biraz sıkıyor kaç kere bineceksin bir ride gelecek olan varsa ride host lifeguard olun abi digerleri sıkıcı restroom da iyidir kaytarmak rahat ama biraz saat sıkıntısı var.
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Lagoon'da artik herkese saat vermiyormus. 50 saat fena degil aslinda guzel sayilir.

Gecen sene park beni 10 Agustostan sonra baymisti artik...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaslar Cedar dan havalimanina nasil gidebilirim? Otobus, tren v.s var mi?
    İstikamet Ohaayoo

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemişim rideları abi. 2 gün yeterli abi ridelar için. sonrası biraz sıkıyor kaç kere bineceksin bir ride gelecek olan varsa ride host lifeguard olun abi digerleri sıkıcı restroom da iyidir kaytarmak rahat ama biraz saat sıkıntısı var.
    bu ne bee bunu ben yazmadım ben hayatta böyle konuşmam kesin biri benim pc den girdi açıkken yazdı
    bu kesin ya recep in ya hakanın ya da exclusive in işi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu alaskadan sonra akllıma en çok yatan yerlerden biri oldu.hatta sweepde o kadar overtime imkanı oldğunu görünce açıkçası balıçılığa ciddi bi alternatif oluyo gibi kafamda. bide biri şu power break olayını açıklayabilirmi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı el_edebi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buralara daha geleceklere duyuru

findik getirin. kilosunu 20 dolardan alacagim...
    hahahh ah keşke geçen sene gelseymişim getirirdim hem ne 20 doları feda olsun TWa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cedar pointe gidenler hangi şirketle gitti? a....ix? a...is? c...us? arm..g...dee?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı burakthebassist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu alaskadan sonra akllıma en çok yatan yerlerden biri oldu.hatta sweepde o kadar overtime imkanı oldğunu görünce açıkçası balıçılığa ciddi bi alternatif oluyo gibi kafamda. bide biri şu power break olayını açıklayabilirmi?
    cedar point evet alaskadan iyidir ama tavsiye pek etmem.overtime yok aynı parayı alıorsun hep.bi sweep olarak da anlatayım sana power break olayını
    2,5 aydır çalışıyorum kaytara kaytara çalıştım yoksa kesin sağlığımı yitirmiş olurdum.kolay değil saatlerce güneşin altında boş boş gezmek.bazen bu power break ı abarttığım oldu evet ama çalıştım da yani özellikle başlarda yurda gelip kafayı vurup yatıyordum sonra gidip yarım saat bir saat çalışıp bitiriyordum.ama sonra 2kez sözlü uyarı aldım biraz ara verdim sonra tekrar başladım mekan değiştirdim bu kez erkek yurdunda uyumaya zaman geçirmeye başladım.uzun bi dönemi de öyle atlattıktan sonra ben bu kaytarma olayından da iyice sıkıldım restroom lar dısında biyere gitmemeye başladım.şuan takımda da kişi sayısı azaldığı için eskisi kadar çekilmez değil o yüzden kurallara göre hareket ediyorum baya baya çalışıyorum hem de open-close ağırlıklı.
    böyle işte.varsa sorun cevaplarım yine

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Aslında overtime olayı var.

Sen parkın içinde 40 saat çalışdın diyelim ve ekstra hours için başuru yapdın ve sana brekers express yada fridays yada cedar pointe baglı parkın dışında bir yerde iş verdiler işde burada çalışdıgın saatler overtime oluyor 10 dolar gibi bir ücret alıyorsun saat başı. cedar point büyük bir yer parkın dışında hotel ve restranları var oraya gönderiyorlar.

buraya gelmeden once işini iyi seçmen gerekiyor.yoksa işin zor.

u..t ile gittim ben.

swepcilik guzelde yine insan sıkılır o kadar saat işlemekden. seda benden fazla duruyordu bir ara bizim oturma odasında (=

Araştırmacı Watçı HakaN84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

ya ne cedari ne pointi.. sakin gitmeyin oraya, gidin baska guzel yerlere garsonluk yapin bulursaniz.. o park cok buyuk bi sirket ve size istedigi zaman cok saat verip istedigi zamanda dusurur, isine geldigi gibi davranir isine geldigi gibi sizi somurur, kotu duruma dussenizde donup size bakmaz.. zaten size saatlerinizi veren team leaderiniz.. araniz cok iyi olur size dayar 50 saati. ben ride host tum, 40-45 saat aliyodum. 35 saat aldigimida bilirim.. ki bu ortalama iyi bi saattir.. kazandiginiz parada o parkta size ancak temel ihtiyaclariniza yetiyo ki park zaten bi adanini icinde.. sehre pardon kasabaya gitmek icin ya servis kullanirsiniz (kisitli surelerde) ya da taksi tutarsiniz. o da zaten pahali olur.. e daha temel ihtiyaclarinizi dogru duzgun karsilayamazken ne para biriktirmesi.. birakin arkadaslar cedari pointi.. tekrar soyluyorum gidin vergisi olmayan bi eyalete, food islerinde calisin. motelde kalin.. gul gibi yasayin.. bide turk fazla olmaz etrafinizda ve ing derdiniz varsa onuda gelistirrsiniz.. ben gittim gordum izledim yasadim geldim.. cedara gidilmez.. ha 100 kisiden 10 kisi mutlu olur oraasi ayri onlarda zaten isleri duzgun giden kisilerdir.. bizde gorduk cunku iyi para kazanip mutlu olanlari tekrar gelmek isteyenleri.. ama bende kac parmak varsa ancak o kadar sayidadir... ben ride delisiydim gittim bindim hepsine eglendim.. ha ama o da bi yere kadar... zaten cok ta vaktiniz olmuyo onlara binmeye cunku dayoff gununuz walmartta geciyo dinlenmeye geciyo.. ne ride i.. dedigim gibi ride hastasi degilseniz cedarin yanindan bile gecmeyin.. en guzel is mc, burger king, vs vs... work and travel olayini kabusa cevirmeyin.. isinizi duzgun secin.. eyaletinizi iyi secin..

sorusu olan varsa msj atsin bana anlatirim ayrintisiyla cedari gorduklerimi... iyi gunler..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Haken84 nickli arkadasımızı kısısel olarak ne kadar sevsemde Cedar hakkında dusuncelerını bi o kadar sevmiyorum.1 kaç ay ıcerısınde Cedar la ılgılı her seyı ıyısıyle kotusuyle ,tavsiyelerıyle yayınlayacam.sımdı daha work and travel sezonu baslamadı ama yınede sorusu olan ozel mesajla ulasabılır.

Araştırmacı Watçı HakaN84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

cedarin ne oldugu belli recep de, neyse sen bilirsin...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla o traffic host da çalışmayan cedar ın ne kadar iğrenc bi yer oldugunu bilemez.. tutup da bana orayı koruyan msjlar atılmasın.. ben de bilirim gölge altında haftada50 saat çalışmayı.. küfür yemeden her 4 arabadan sonra durup "motherfucke" kelimesini duymamayı..
    "what happens in miami stays in miami too.."

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yani cedar'ı sevmek birazda işinize bağlı. tabiki her işin zorlukları var ama bazı işler gerçekten çekilmez bi hal alabilio bazen. ben cedar'ı sevenlerdenim her ne kadar son haftalarda day off olmadan,haftada 4-5 gün open close çalışmış olsamda eğer bi deişiklik olmazsa seneye tekrar cedar point'te olucam. O yüzden her konudada karamsar olmamak lazım.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

aslinda bu kadar sorunun cikmasi birazda gidenlerden kaynaklaniyordur herkes icin soylemiyorum cok sanssiz calisanlar var ama oraya calisamaya gittiniz arakadaslar bunun bilincinde gitmeliydiniz ve amerikadaki hicbir sirket ole turkieyedeki gibi olmuyor gercekten tavizsiz sekilde calismaniz bekleniyor...eglence parki bile olsa calisirken hicbir iste eglenemezsiniz genelde ve ozellikle gunes altinda calismaya hazirlikli sekilde gitmeniz gerekiyor eglence parklarinda calisacaklar ozellikle... bunlari bekleyerek bunlarin bilincinde gidip ekstra durumlar yasayarak sknti yasayanlara sozum yok ama bunlardan dolayi sikayet edenler bence bilincli sekilde gitmedikleri ve sirketleri tarafindan gonderilmedikleri icin yasadilar skntilarini....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı molvero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla o traffic host da çalışmayan cedar ın ne kadar iğrenc bi yer oldugunu bilemez.. tutup da bana orayı koruyan msjlar atılmasın.. ben de bilirim gölge altında haftada50 saat çalışmayı.. küfür yemeden her 4 arabadan sonra durup "motherfucke" kelimesini duymamayı..

Bu arabalardan taciz konusu heryerde var sanırım, genellikle korna calarlar florida taraflarinda, fakat durup küfür edenlerin zoru neymiş anlayamadım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslinda bu kadar sorunun cikmasi birazda gidenlerden kaynaklaniyordur herkes icin soylemiyorum cok sanssiz calisanlar var ama oraya calisamaya gittiniz arakadaslar bunun bilincinde gitmeliydiniz ve amerikadaki hicbir sirket ole turkieyedeki gibi olmuyor gercekten tavizsiz sekilde calismaniz bekleniyor...eglence parki bile olsa calisirken hicbir iste eglenemezsiniz genelde ve ozellikle gunes altinda calismaya hazirlikli sekilde gitmeniz gerekiyor eglence parklarinda calisacaklar ozellikle... bunlari bekleyerek bunlarin bilincinde gidip ekstra durumlar yasayarak sknti yasayanlara sozum yok ama bunlardan dolayi sikayet edenler bence bilincli sekilde gitmedikleri ve sirketleri tarafindan gonderilmedikleri icin yasadilar skntilarini....
    Katılıyorum düşüncelerine....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

o zaman şöyle söyleyim.. sen ingilizceyi biliyosun hani konuşuyosun baya baya.. sonra hiç bilmeyen adam geliyo klimalı ortamda senden bin kat daha iyi ortamda çalışıyo +tip alıyo ve sen diyosun bunu değiştireyim diye yok diye tersleniyosun aynı zamanda .. küfr de çaban tabi.. tabiki giderken biliyordum nelerin olcağını ama bu kadar haksızlık fazla ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşım..

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

molvero senin durumunu ben biliyorum ondan lafim sana deildi ama cedara gidenlerin buyuk cogunlugunun sikayetleri malesef bilincsiz gitmelerinden ve bugune kadar zorluk yasamamalarindan kaynaklaniyor...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sevgili trafikci iş arkadaşım molvero..gercekten işimiz parktaki en stresli işti..calısırken (özellikler sabah park yaparken)ki halimi biliyorsun ..küfür meselesine gelince, o kadar sık olmasa da ara sıra küfür eden de oluyodu..tabi ki ben de geri küfrediyordum (hatta son günlerde biri beni vinnie ye şikayet etti ) herneyse trafik kötü ama yine cedar point i sevdim diyebilirim. cp iyi mi kötü mü bu zor bir soru cünkü göreceli..kendine iyi bak..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haha bılmezmıyımm kendımı bırakıp sana dıodm olm sus sus die ya ben işimle alakalı olmayıp benm alanım olmayan bi iş yüzünden de küfür yedim o vinnie nin bi şey yapmaması koydu görmesine rağmen.. tabıı gorecelı abı ama o ıste calısılmaz bı dahaa

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    molvero senin durumunu ben biliyorum ondan lafim sana deildi ama cedara gidenlerin buyuk cogunlugunun sikayetleri malesef bilincsiz gitmelerinden ve bugune kadar zorluk yasamamalarindan kaynaklaniyor...
    aynen bu yorumuna kesınlıkle katılıyorum.ayrıca molveronun dedıgı gıbı 2 kelıme ıngılızceyı zor konusan adamlar fuarda ıyı ıs almıs gelmıslerdı, bana fuarda restroom verdıler ama Allahtan 1 aya kalmadı degıstırıldım tools cashier oldum. bu konuda Yasin arkadasımızada cok buyuk haksızlık yapılmıstı adamın ıngılızcesı her turlu ıse yatkınken adam 3 ay boyunca restroomları temızlemek zorunda kaldı

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Noluooooo uleynn cedarımı kötülemeyin bana Hem ingilizcemi geliştirdim hemde para kazanıp geldim oradan ben hahahaha...

İşin şakası tabi bu ne ingilizcem gelişdi(az biraz gelişdi) nede para kazandım.

Ne desem bilmem ki işi iyi olanda var kötü olanda. Şimdi uzun uzun anlatırdımda hiç halim yok daha sonra anlatırım siz tartışın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haha muzoo senin brad selam söyledi sana vinnie de yanaklarından öper

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

2011 windseeker'de beni bulabilirsiniz arkadaşlar olmadı planet snoopy
    FOREVER TCDD Smile For AMTRAK
    CEDAR POINT RESMI E-MAIL: international@cedarpoint.com

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arabalardan taciz konusu heryerde var sanırım, genellikle korna calarlar florida taraflarinda, fakat durup küfür edenlerin zoru neymiş anlayamadım
    abi bu amerikalılar arabanın icine girdi mi aslan kesiliyorlar benim başımada geldi..adamın yanında kız var arabayı yavaşlatıp motherfucker lı uzunca bi küfür salladı gülüyolar..bende işten cıkmışım sinir stres altındayım..ettigi küfrün türkcesini söyleyip koşup camdan yapıştım yakasına napcagını şaşırdı bastı gaza gitti..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

selam herkese biz bu yaz arkadaşımla birlikte cedar point e gitmeyi düşünüyoruz en son ekimde yazılar gelmiş bu sene gitmeyi düşünenler varmı ? Bu sene gitmeye niyetli olanlardan yorumlrı bekliyoruz .

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam herkese biz bu yaz arkadaşımla birlikte cedar point e gitmeyi düşünüyoruz en son ekimde yazılar gelmiş bu sene gitmeyi düşünenler varmı ? Bu sene gitmeye niyetli olanlardan yorumlrı bekliyoruz .
    buyrun ne gibi yorumlar istiosunuz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 42 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 42 misafir)