arkadaşlar alışveriş için nerelerei tercih etmeliyiz bilgi verirseniz sevirim
arkadaşlar alışveriş için nerelerei tercih etmeliyiz bilgi verirseniz sevirim
premium outlets
hocam sen nerdesın nerden bılelim biz onu bi söyle önce zaten kaç tane outlet var yanı senın orda gıdebılecegın
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Tanger Outlet.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
woodbury outlet nyokrta bircok marka var kaybolursun alan cok buyuk..bulundgm yerde ise marshall diye bi magaza var (kingston ny ) seri sonu satildgi icin cok uyguna seyler bulabilirsin polo gomlek aldim 10 usd ye ve 24 usd ye converse.. adidas sort 14 alt esofman 24 usd..woodbury den ise bi tommy ust aldim 50 timberland kemer iki tarafida kullnabilikyosun 20 usd diger markalari hatirlamiyorum zamaninm yoktu bakamadim da ..
Konu sucre tarafından (13-09-2010 Saat 12:38 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
woodbury outlete nasıl gidilir?
valla ben de bılmıyorum bı Turk teyze vardı saoılsun arabsyla goturdu benı..
bak burasi
http://maps.google.com/maps?f=q&sour...10917&t=h&z=16
Konu sucre tarafından (14-09-2010 Saat 02:02 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Prime Outlet VA. Gercekten ucuz bir yer.Assagidaki linkte adresi mevcut.Ayrica ABD deki tum outletlerinde listesi ve adresleri var.
Prime Outlets ? Williamsburg, Outlet Mall near Williamsburg, Richmond,Norfolk and Virginia Beach | 65% Savings on Designer Brands
Peki.
yhaa şmdi travala cıkacagımız için genel olrak sordum virgina new york boston ama şimdi ohiodayım
btün amerika'da bulabileceğin mağazalar; Marshalls,Tj-Max,Ross..
valll ross 10 numara bencede seattle da vardı bır tane 2 valız esya doldurdum oradan bit pazarı gıbı![]()
ross cok uygun ama kalite acisindan beni tatmin etmedi aldigim kiyafetlerin %50`sinin ilk yikamadan sonra rengi soldu
los angeles`da gitmisitim bi outlete adini hatirlarsam yazarim tommy baya uygundu 3 tane kot 2 tane tshirt ve 1 kapsonlu sweatshirt`i 100 dolara almistim
Wisconsin Dells'te de Tanger Outlet vardı. Tüm markalar çok ucuzdu, ama özellikle Adidas süper ucuzdu. Aeropostale'den de bayaa bişey almıştım. Bildiğim kadarıyla 7-8 yerde var bu Tanger Outlet.
rose alısverıs de outlet lerden daha ucuz:=)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks