Work and Travel
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: paycheck bozdurma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Bank of America bankasindaki birisine sormustum eger banka hesabiniz acik durursa parada dusme sifirlanma ya da eksiye gitme olmuyor dedi eger siz alisveris yapmazsaniz dedi ama sadece eger karta aidat kesiliyorsa ya da direk odeme hesabiniz varsa o zaman eksilere duser dedi hesabiniz.Bir sure hesapta hic oynama olmazsa dedi para devlete geciyor dedi ama o sureyi tam olarak kendisi de bilmiyordu.Aslinda bu konuyu tam ogrenip butun paralari bu hesaba gecirmek en mantiklisi olur.sonra istersenizde ona gore harcarsiniz.Hatta yabancilar gibi TR de tatile de gidersiniz kartiniz amerikadan alinmis oldugu icin.
    Peki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bank of America bankasindaki birisine sormustum eger banka hesabiniz acik durursa parada dusme sifirlanma ya da eksiye gitme olmuyor dedi eger siz alisveris yapmazsaniz dedi ama sadece eger karta aidat kesiliyorsa ya da direk odeme hesabiniz varsa o zaman eksilere duser dedi hesabiniz.Bir sure hesapta hic oynama olmazsa dedi para devlete geciyor dedi ama o sureyi tam olarak kendisi de bilmiyordu.Aslinda bu konuyu tam ogrenip butun paralari bu hesaba gecirmek en mantiklisi olur.sonra istersenizde ona gore harcarsiniz.Hatta yabancilar gibi TR de tatile de gidersiniz kartiniz amerikadan alinmis oldugu icin.
    azuhazu bende debıt kartımı kapattırmadan geldım bank of amerıka dan cıkartmıstım ıcınde 2 dolar vardı eksıye fılan duser mı acaba aıdat var mı yok mu bılmıyorm son gun kapattırmak ıcın gıttım fakat bazı nedenlerden dolayı kapattıramamıstm

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    azuhazu bende debıt kartımı kapattırmadan geldım bank of amerıka dan cıkartmıstım ıcınde 2 dolar vardı eksıye fılan duser mı acaba aıdat var mı yok mu bılmıyorm son gun kapattırmak ıcın gıttım fakat bazı nedenlerden dolayı kapattıramamıstm

Hesabi actirdiginda hesap dosyanin icinde sana hesap acan banka gorevlisinin karti bulunuyordur mutlaka ya da bankanin sitesinden bir sekilde maille,telefonla ulas sor.Tum bilgilerini kanitladiktan sonra zaten cevap veriyorlar.Buna benzer bir olay arkadasimin basina gelmisti.Bir de su var,tam emin degilim.Eger kartinis campusedge diye geciyorsa ya da ogrenci hesabi olarak actirilmissa kesilmiyor diye biliyorum ama tam emin degilim.
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks