merhaba arkadaşlar... bu yaz noah's ark parka gidicek arkadaşlar burda toplanalım... birbirimizi tanıyalım.Daha önce gidenlerde bilgi verirse güzel olur.
merhaba arkadaşlar... bu yaz noah's ark parka gidicek arkadaşlar burda toplanalım... birbirimizi tanıyalım.Daha önce gidenlerde bilgi verirse güzel olur.
yok mu arkadaşlar bu yıl buraya gidecek bi tek ben mi gidiyorum yani=)
slm ortak bende wisconsin noah's ark tayım bu yaz yolculuğa 9 haziranda çıkıyorum ... msn adresinm bayindir_onur kaydet görüselim ... iyi günler şafak 8![]()
tamamdır dostum ekledim bende 17 sinde orda olucam=)
eyvallah dostum ben 9unda oradayım... basak edu ile gidiyorum sen hangi firma ile gidiyorsun
Arkadaşlar ben gecen sene wisconsin dells deydim bu sene 3 arkadaşım oraya geliyor noahsarka 11 inde orda olucaklar
bende wilderness dayım yakında..
iyi ya bu sene orda baya bi türk olucak gibi.Güzel ve eğlenceli olur umarım.Orda mutlaka toplanalım arkadaşlar bi şekilde
Wisconsin dells hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim..
Meraba arkadaşlar, ben de bu sene 3 arkadaşımla beraber Noah's Ark'a geliyorum. 21 haziranda uçağımız var. Umarım güzel bir deneyim olur![]()
bu sahtekar yere artik giden olmaz sanirim bu yaz ki yasanan rezilliklerden sonra...
kesinlikle giden olmaması lazım tavsiye etmiyorum kimseye
Yok mu burda bizim 2010 tayfasından hiçOrda hep konuşuyoduk, herkes biliyodu bu forumu. Gelin bu başlığa da eski günleri yad edelim
![]()
noah's ark'ta ne oldu? gidebilirim lütfen ona göre yazarsanız sevinirim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks