ben suan kodiaktayim buraya oyle her sirketle gelinmez sirketi iyi secmek lazim..birde onur(Paingod) arkadasinda dedigi gibi yazi berbat etmek isteyenler icin birebir kodiak..buraya gelmek icin o kadar para oduyorsun hem odedigini hemde ustune 1000-2000 dolar kazanmak icin canini cikariyorlar...ben suana kadar burda 3 fabrikada calistim 1.5 ayda ve hepsinin hali icler acisi bisey kazanamadim...ben sirketimden memnunum ama alaskadan degil..burda overtime meselesi 3 ayda iki bilemedin 3 hafta 14-17 saat arasi basan bir kac fabrika var onun icin gelmek isteyn varsa gelsin 2-3 ay burda surunsun 2-3 hafta calissin donsun burasi insan isi degil parasi ne kadar cazip olursa olsun..amerika icinde kazanamasaniz bile cok sey katar size ama alaska robotluktan baska hicbisey katmaz ise git yorul gel uyu baska bisey yok kalacak yer problem su problem bu problem....
sadece benden tavsiyedir bunlar isteyen dikkate alir tabi sizin bileceginiz is ama para gozunuzu boyamasin insan gibi muamele gormek isteyen gelmesin alaskaya..burda kazanacaginiz program ucreti disinda 2000 dolar olsa bile gelmeyin derim ben cunku amerika icine gecerken para orda kalacak olsan para amerika icinde kazandiginla ye gez daha cok kardasin..
biraz uzun oldu ama 1.5-2 aylik kodiak surecinde cok sey birikti bende...bir daha kodiaka gelmem zarar ederim ama amerika icine giderim..herkese hayirli ramazanlar hayirli tatiller gorusmek uzere kodiaktan selamlar))
Bookmarks