kardesim benim de ing ayni duzeydeyi ama bellagio ile ayni iste calistim soyledigi parayi ben de kazandimarastiracaksin erken davranacaksin ve isin pesini birakmayacaksin
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
birde iş seçmeyeceksin... devamlı bu işide ben yaparım havasında olacaksın... tamirde fln anlamıosanda anlıyorum diyeceksin ki musluk fln değiştirebilrsin sanırım... bunları yaparsan, orada çok pahalı olan bi işi yapabildiğini görecekler ve saçma sapan her işi sana yaptıracaklar... ben tuvalette dökülmüş 3-5 fayansı yapıştıracagım diye yaklaşık 3 saat harcamıştım...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
hayır benımkı otel ya housekeeping rhode islanddyım
ThunderStorm ,seni de bu başlıkta görebilecekmiyim acaba?
(not: hiç sanmıyorum)
Emre adayı iyice araştrdın mı..herşey çok pahalı yav...:s gerçekten de wat öğrencisi için bayağı lüks kaçıyor..:s ben de adayı düşünüyorum da ondan şey ettim.![]()
Senin gideceğin yerde overtime yok , yemekler günde 15 dolar ve ortam yok.
Grand Teton da ise , haftalık konaklama + 3 öğün yemek 55 dolar, overtime var ve sürekli partiler oluyor.
Bir de senin performansına göre pozisyonunu yükseltebiliyorlar ,
housekeeper olarak girip busser olarak çıkabiliyorsun![]()
Benim gideceğim yerde de şimdiden rezarvasyonlar fullenmiş durumda taki eylülün 15ne kadar şirket geçen sene oraya giden elemanla görüştürdü.Eğer senin orda çalıskan olduğunu görürlerse housekeeping'in yanında camp officer olabiliyormusun tabi ne kadar doğru oraya gidince görücez en azından benden sonrakileri uyarabilcem veya tavsiye edebilcem![]()
Acaba şirket geçen sene giden birisiyle mi görüştürdü,
yoksa ofiste çalışan yada temsilcilerinden biriyle mi ?
Rezervasyonlar full + full olsa da bir işine yaramayacak,
41nci saat yok xanterralarda,yine de anlamadığım bir şekilde
insanlar akın akın bu işvereni tercih ediyorlar![]()
alaska ile karşılaştırmayın beni ama.,
geçen sene 87 ve 89 saat olmak uzere toplamda 177 saatlik bir çekim var idi...
9,2 dolardan carpıncada, 1630 dolar falan yapıyordu. butun vergi olaylarına EXEMPT i sectiğim içinde 0 vergi ile calıstım.cakallık diyebilirsiniz ama napabilirim yani, taxbacki sevmiyorum kardeşim...
rahdan konuya yonelik birsey yazdigin icin sagolasin.Umarim ilerde birdaha gidersen vergi yuzunden sorunla karsilasmazsin, yani bu yaptigindan dolayi.
Peki.
3. gidişim... iki senedir aynı seyi yapıyorum. daha dogrusu patronumun tavsiyesiyle...
sıkıntı olmuyor![]()
Alaska'ya gidenler de o kadar kazanamıyor.
Bkz wrangell mağdurları![]()
iki haftada 125 saat calismisim.
Peki.
Varmi sinirlari zorlayan,paycheckleri genis tutan![]()
Peki.
bu ne abi ya millet 1200-1600 diyor.ben six flags fiesta texasta çalışıyorum San antonio da ve maksimum elime geçen para haftalık 400 dolar bile değil(vergi,ev kirası kesilmeden.bu da sadece 1 haftalığa mahsus,genelde 250-350 dolar arası kazanıyorum.park erkenden 6 eylülde kapanıyor(son 2 haftası sadece cumartesi-pazar çalışacak)toplamda elime 1900 dolar bile geçmeyecek.ne hayallerle gelmiştim kazndığım paraya bak.üniversiteden mezun oldum başka gelme şansım yok.döndüğümde beni bağlayan bişey yok ama erkenden dönmek zorundayım.üstelik hiç para kazanamadan.kimseye tavsiye etmem o yüzden six flags fiesta texas'ı..şehir zaten ölü.meksika çakması bir yer.
konuyu biraz dağıttım biliyorum ama çok doluyum.bir anda boşalıverdi içimden...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks