Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: samsung galaxy s

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart samsung galaxy s

arkadaslar herkese merhaba gunde 16 saat calıstıgm ıcın pek takılamıyorum ama yukarıda yazan telefonun ıphone 4 ten ıyı oldugu solenıyor guzel bı telefon sız ne dusunuyorsunz anlayan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
    kill them all-spartacus

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Evet, benimde hep dusundugum sey bu.Amerikada gordugum kadariyla cogu insan iphone a benzeyen baska telefonlar kullaniyor.Yani bircok telefon var ayni amacla kullanabilen.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

vay millet goturuyo parayi biz haftadda 16 saat calisiyoz be ya
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Android telefon alinacaksa iphone'un ustune tanimam. Samsung'un tek avantaji daha hizli islemci. Ama neye yarar. Sadece applicationlardan sebep bile iphone alinir. 250 binden fazla uygulama var iphone icin. Her gun yeni 100 lerce uygulama/oyun falan gelistiriliyor. Ama samsung'un application destegi ne kadar olabilir ki?

Bence git iphone 4 al. 3gs bile zaten superotesi bi cihazken 4g ozellik olarak herseyi kapsiyor.
    Sometimes memories can kill...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

İphone 4'ü bilmiyorum ama galaxy'nin İphone 3gs'den daha iyi olduğunu net olarak söyleyebilirim. Üstünlüklerini açıklayacak kadar teknik bilgiye sahip değilim ama ikiside geçti elime ve kesinlikle galaxy daha iyi. Bana mı öyle geldi dedim ama bu tespitimi konuştuğum telefoncuların hemen hepside onayladı.iphone 4'ü hiç görmedim onunla kıyaslayamam.
    Konu ksk_caner tarafından (12-08-2010 Saat 04:17 AM ) değiştirilmiştir.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ksk_caner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İphone 4'ü bilmiyorum ama galaxy'nin İphone 3gs'den daha iyi olduğunu net olarak söyleyebilirim. Üstünlüklerini açıklayacak kadar teknik bilgiye sahip değilim ama ikiside geçti elime ve kesinlikle galaxy daha iyi. Bana mı öyle geldi dedim ama bu tespitimi konuştuğum telefoncuların hemen hepside onayladı.iphone 4'ü hiç görmedim onunla kıyaslayamam.
    Kesinlikle katılıyorum.Aynen iki telefon'da elime geçti ve samsung daha iyi duruyor.Ama manhattan'ın dediği de doğru.I phone için çooooook fazla uygulama var ama samsung'ta bu biraz sınırlı.Iphone 3gs's alternatif olarak düşünülebilecek bir telefon.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ksk_caner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ıphone 3gs den ozellik olarak daha iyi. Hiz olarak cok iyi, grafik olarak iphone un neredeyse 4 kati(90 milyona 23 milyon). Kamerasi 5 mp falan.

Ama 4g ye gore kiyaslayinca bi artisi kalmiyor. Tek artisi hiz oluyor. Gereksiz yere fazla hizda zaten bi ise yaramiyor.

Ekran olarak iphone insan gozunun algilayabilecegi en iyi ekrana sahip. Hatta insan gozunun algilayabilecegi renk pikselinden biraz daha yuksek. (her ihtimale karsi fazla koyduk biz diye aciklama yapmislardi )

Dokunmatigin goruntusude 4 kat yada 16 kat artirildi galiba. Ekranda algilama noktasi 100 ise 400 e falan cikti. goruntu kalitesi daha iyi oldu.

Iphone'un en onemli artisi uygulamalari. Samsung aldin kamerasiyla daha iyi foto cekersin, 3gsden daha hizli falandir ama telefonu foto makinesi olarak mi kullaniyoruz. Spordan sosyal yasama, ihtiyactan ayrintiya kadar her turlu seyimizi iphone'un uygulamalari karsiliyor.

Iphone da zaten hiz sorunu yok. 2 milyon uygulama kursanizda telefon yavaslamiyor. Isletim sistemi ona gore dizayn edilmis. (ios 4 nasil bilmiyorum ama daha iyidir kesin)

Tek hiz sorunu oyunu acarken falan bekleme suresi samsungda 5 sn ise iphone da daha fazladir falan. Ama oyunlarda herhangi bi yavaslama vb. sorun olmuyor.

Iphone 4 her yonuyle eksiksiz bi telefon. Bundan sonra cikan telefonlar daha iyisi olamaz bence.

Yeni cikanlar ozellik olarak kamerasi 8mp falan gibi olur. Oyle gereksiz ozellikleri olur.

Kamera hiz oyun uygulama sarj gorunum vb. olarak her kisimda iphone gibisi yok. Gelmez bence

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Merak etme,onlarda daha ileri teknolojiye sahip telefonlarda var ama para kazanmak icin bekliyorlardir emin ol Hep daha iyiye sahip bir cihaz mutlaka cikar.Teknoloji bu Bakalim neler olacak. Ayrica bugun Bestbuya gittim,satici adam dedi teknik olarak o sinyal sorunu var dedi ama ileriki seri uretimlerde bunu kaldiracaklar kendileri oyle soylediler dedi ve bir internet sitesi verdi iphone ile ilgili tum gelismeleri takip edebilecegimiz fakat adresi unuttum Saglik olsun
    Peki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

yorumlar guzel ama ıphone4 un unlock 16 gb fıyatı ne kadar? veya bu telefonlar micro simkart ile çalışıomus nasıl kullanıcaz? ve android bı google tabanlı işletim sistemi dıye bılıorum turkıyede problem cıkmasın yasakladılar ya bişileri gene =)
    kill them all-spartacus

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

butun sorularinin cevabi iphone 4 basliginda var
    Peki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

okuyamıcam parti var birazdan =p
    kill them all-spartacus

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak etme,onlarda daha ileri teknolojiye sahip telefonlarda var ama para kazanmak icin bekliyorlardir emin ol Hep daha iyiye sahip bir cihaz mutlaka cikar.Teknoloji bu Bakalim neler olacak. Ayrica bugun Bestbuya gittim,satici adam dedi teknik olarak o sinyal sorunu var dedi ama ileriki seri uretimlerde bunu kaldiracaklar kendileri oyle soylediler dedi ve bir internet sitesi verdi iphone ile ilgili tum gelismeleri takip edebilecegimiz fakat adresi unuttum Saglik olsun
    Sinyal sorunu olarak iphone alan herkese plastik kilif ediye ediyorlar. Simdilik cozumleri bu. Yeni seride cozmeleri cok basit. Sadece wifi ile normal sebeke anteninin arasina ufak bi plastik koymalari yeter (: Zaten plastik kilifda o isi goruyor.Elektrigi uretmiyor.

Bu arada apple in mudur yardimcisi mi ne isten cikartilmis. Bu sinyal hatasina sebep oldu diye. Tam ayrintisini hatirlayamadim simdi

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlar guzel ama ıphone4 un unlock 16 gb fıyatı ne kadar? veya bu telefonlar micro simkart ile çalışıomus nasıl kullanıcaz? ve android bı google tabanlı işletim sistemi dıye bılıorum turkıyede problem cıkmasın yasakladılar ya bişileri gene =)
    -apple veya samsungun isletim sisteminden bi sorun cikmaz.
    -Normal sim cardinin fazlalik kismini makasla kesince micro sim oluyor (: Iphone 4 basliginda resimli var. Bi ara bakarsan gorursun.
    -Suan yasaklanmis birsey yok.
    -599$ olmasi lazim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tmm 2 telefonda sonuc olarak cok ıyı telefonlar ama dedıgım gıbı arada cok ucurum yoksa o andakı kısısel tercıhe zevke gore alınabılır unlock konusunda bıraz bılgı verırmısınız?
    kill them all-spartacus

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks