burdan onkisi olmasi lazim yoksa ontane turk dedigin neki.bugune bugun avrupa birrliginin kalabaligiz diye kabul etmedigi tek ulkeyiz![]()
burdan onkisi olmasi lazim yoksa ontane turk dedigin neki.bugune bugun avrupa birrliginin kalabaligiz diye kabul etmedigi tek ulkeyiz![]()
Peki.
eee nzaman bulusuyoruz???27 eylul sabahi Nyc deyim
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
25 eylül 1 ekim arası NYC deyim bendeBen @azuhazuyla williamsburg'de buluşmak istiyorum
![]()
""Let the game begin""
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Hahaha, bugun gidecektim IHOP a ama senin ismini cismini bilmedigim icin hareket edemedim.Oraya gidip yedip ictikten sonra, o kadar masrafi odemek istemedim.
Abartma lutfenBirkac forumda da azuhazu yu kullaniyorum.Fakat telif hakki bende,birsey yapamazsin dikkatli ol.
![]()
Peki.
Dervish cok iyi. Gecen sene mac zamani gidiyorduk izlemeye. Biz 3-4 kisi gidiyorduk genelde yas tutmuyordu icki almaya, sahibi veriyordu yinedeHic iplemiyordu yasagi.
Sometimes memories can kill...
[QUOTE=azuhazu;122538]Hahaha, bugun gidecektim IHOP a ama senin ismini cismini bilmedigim icin hareket edemedim.Oraya gidip yedip ictikten sonra, o kadar masrafi odemek istemedim.
Walmart'ın ordaki IHOP'tayım.Sen gel tek Türk benim zaten.Girince içeri görürsün beni.Forum'da seninle tanışan tek ben olayım istiyorum.Hafta sonları ve pazartesi çarşamba çalışıyorum.İnş görüşebiliriz
![]()
""Let the game begin""
Peki cumartesi orda olurum,Water Countrye gitmeyi dusunuyordum ama artik ogle yemegine orda oldurum,belki yemekten sonra giderim.Haftada dort gun calisiyormussun,cumartesi gununude benim icin calisacaksin sanirimArtik mutfagi siler supururum.Hangi saatler arasi calisiyorsun orada ?
Peki.
Sabah 8'den 3 e kadar çalışıyorum çalıştığım günlerde.Gelirsin artık inş.Senin içinde çalışırım orda![]()
""Let the game begin""
nyc buluşmasına ben gelirim. nede olsa newyorklu oldum sayılır. :P
27 eylul ptesi sabahi NYC deyim birlikte gezmek istiyen varsa gezeriz birlikte yalnizim ve bavulumu emanetciye vermek istiyorum![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks