burda tam olarak neyin tartışması dönmekte anlıyamadım..ilk mesajdan cıkan anlam amerika kötü türkiye iyi..bu arkdşn kişisel görüşüdür..bunun üstüne tartışmaya girmenin anlamı yok ki..bana görede abd iyi türkiye kötüdür..kimine göre izmir iyi istanbul kötü kimine göre istanbul iyi izmir kötüdür..bunları tartışarak nereye varılabilr anlıyamadım..
ayrıca manhattan nın dedigi gibi her yerin iyi yanı kötü yanı var iyi insanı var kötü insanı var..
Mesela sucre başına gelenleri anlatmış ve bu adamlarda insanlık yok anca parayı düşünyorlar demiş..burda 3 oteln manageri ben işin ortasındayken arabayla beni alıp yemege götürp bi daha calştıgım yere bırakıyor haftada en az bir kez yapıyor bunu..elimi cebime attıgımda paranı sakla sana lazım o diyor.ne oldu şimdi sucre yalancı mı oldu yada amerikalılar iyi mi oldu bu örnekle? hayır..havaalanına ilk indigimde vay müslüman kardeşm diyip 100 dolar kazık yedigim filistinli adamı görünce filistnliler kötü mü oldu? hayır!
amerikanın iyi veya kötü oldugu konusnda sonuca varılamaz ama sonucuna varlcak şey adamların hayat standartının bizden yüksek oldugudur..
saygılar.
Altina bende atiyorum imzami. Ozeti budur
Bookmarks