25 haziranda wata karar vermiş 12 temmuzda vizemi almış herşey yolunda 22 temmuzda uçağa binecekken aksilikler başladı uçak arızası derken 1 gün rotarla yola çıktık(tabi o bir gün 5 yıldızlı otelde açık büfe süper lüks konaklamayı iyi bişey saymazsak) derken 23 temmuz saat 5 te jfk e indik.i90 formunu doldururken adres önemli değil demişti arkadaş bizde doldurmadık.ilk arkadaş girdi bende çok ing yok polis arkadaşa git adresi doldurmadan gelme deyince bende kafadan bi adres yazdım nasıl sa önemli değil diye miamide bi otel adresi , tabi adam ne iş yapıcan felan deyince alaskada balık işi dedim.adam haliyle ne işin var miamide felan dedi nerdeyse geri gönderecekti
tabi ben küçük emrahı oynayınca lanet olsun dedi heralde içinden bastı mühürü gönderdi
havaalanından bi çıktımki o da nesi i90 formunda f1 yazıo ve ds 2019daki yerede f1 yazmış. heralde problem olmaz deyip yolumuza devam ettik.
nj de 1 gün misafir olduk ordan atlantic city e geçtik chair işi için(bu arada biz iki arkadaş self geldik iş felan hazır deil) chair işide job offer olmadan çok sıkıntı adam formu vermio biraz onada küçük emrah modu neyse aldık formu.city holl e gittik.driver licence çıkartıcaz bütün işlemler halloldu 85$yatırdık kadın demezmi social security kartın nerde dedim gerek yok ds 2019 geçerli alana kadar felan yok dinlemio vay a q dedim ya baştan neden söylemiyon parayı yatırmadan.
derken ordan nj e geçtik günlerden cuma.neyse haftasonu baya bi iş baktık yok amerika kurumuş arkadaş iş yok
pazartesi günü social security kartı almaya gittik petersona 2 saat sıra bekledik kadın demezmi git okuldan kağıt getir sen öğrenci statüsündesin.haaaass ktr dedim ya bu ne biçim iş.j1 girişte f1 olurmu bu hatamı yoksa staümü değişti anlayamıyorum.
umutlar tükenmeye başlamıştıki ny a gidip pedicape başvurduk öncesinde tabi konsolosluktan ehliyetin çevirisini alıyosunuz.aha nufus cuzdanı yok kadın işlem yapamam demezmi .ona da bi küçük emrah modu işlem tamam gittik başvurduk 2 3 haftaya gelir demezlermi.bekle işin yoksa...
tabi konsoloslukta dedim benim durumum böyle böyle yanlış giriş yaptı polis havaalanında ne kart alabiliyorum nede bi okula kayıtlıyım.onlarda federal plaza ya git dediler dedim yardımcı olun devreye girin yok diyolar bu kişisel bişey dedim alayınızın a q tabi içimden![]()
velhasılı pişmiş tavuğun başına gelmedi bunlar.bunun sonu nereye varır merak ediyorum bakalımbu arada cash bi iş bulursam çalışabilirim aklınızda bi yer varsa yazarsanız sevinirim para bitiyor kaldı 100$
Bookmarks