Williamsburgta DEBIT KARTLA araba kiralamis birisi olarak sunu soyleyebilirim,ben enterprise da debit kartla araba kiraladim fakat benden 100 dolar ayriyetten bir para kestiler,daha dogrusu parayi dondurdular cunku debit kart kullandigim icin.Arabayi teslim ettigimde de bana o 100 dolari geri vermislerdi.Nakit olarak calismiyorlar.Amerikada debit kartini kredi karti olarak kullanabiliyorsun fakat bazi yerler debit karti kullandiginda fazladan para aliyor.Mesela benim calistigim otelde debit kartla odeyenlerden birkacyuz dolar fazladan para kesiliyordu cikista geri verilmek uzere.Tam olarak sana Beachten Williamsburga nasil gelinebilecegini yazayim,
+ araba kiralarsin
+ arkadasin dedigi gibi greyhounda bakarsin
https://www.greyhound.com/farefinder...7&DDay=29&DHr=
+ amtrak tren yine ayni sekilde fakat newportnews e kadar amtrakin otobusuyle ordan sonrada williamsburga amtrak treniyle geliyorsun.Amtrak linki de var fakat ayni linke tikladiginda amtrakin ana sayfasi cikiyor,kendinde bakabilirsin kalkis virginia beach,varis williamsburg,tarihi sec cikiyor karsina.
+ ordaki halk otobuslerini kullanabilirsin fakat aktarma ve zaman sorunu...Beachten newportnewse gelen otobuse bineceksin,artik kac aktarma yaparsan,newportnewsten williamsburga da tek otobus var zaten.Burdan kontrol edebilirsin,
Hampton Roads Transit
Bu arada Williamsburga Busch Gardens ve Water Country USA disinda baska bir eglence amaciyla geliyorsan gelme bence,bir de ruslar var tabigerci heryerdeler.
Bookmarks