Cape Cod'a gidicek olanlar el kaldirsin bakalim, kac kisiyiz acaba![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Wellfeet deyim benne zaman gidiosun roma? nerde cape cod da senin caliscak yer/
Martha's Vineyard'dayız Cape Cod'dan sayılırsa![]()
henuz hicbisey belli degil, new yorka gitmegi dusunuyorum, is bulamassam, dennisport, cape coda gidicem.
Şirket Seçim Yönergesi
cape cod plymouth burger kingteyiz bekleriz..adanın dışında biraz ama cape cod sayılır.
Ben her türlü, CApe cod'dayım. Orleans veya Eastham'da çalışacağım. Ev kiraları benimde canımı sıkmıyoru değil... Kiracı eleman aranırsa hertürlü uygun fiyata varım!!! 13 Haziran'da Boston havalimanında olacağım ben!
Orleans'da bisuru turk olacak, gecen yil 40 turk vardi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
arkadaslar bende brewster ocean edge te calısıorum banquet server olarak fakat schedule ım ıkı haftadır sadece bır gun...kesınlıkle ıkıncı ıs bulmam lazım acılen, cunku kazandıgım para gunluk ıhtiyaclarımı bıle karsılamıyor..cape codun nereseınde olursa olsun calısabılırım kenarda az bı param var ve araba kıralamayı dusunuyorum bu parayla. yardımcı olabılecek arkadaslar yazarsa sevınırım...
Allah'a şükür 1 ayı Easthamda devirdid... Türk kaynıyor ortalık zaten![]()
bende orleanstayyim brewstr da sana ikinci is bulmanda yardimci olabilirim araba yikamaciligi
bisiklet yolundan cikinca underpass street uzerinde
euro classic git konus![]()
martha's vineyard'a bekleriz, burda nerdeyse hiç türk yok, varsa da ben pek görmedim![]()
5 turk edgartown da calisiyorlar. stop and shop da sanirim calisiyorlar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben vineyard haven'da kalıyorum ama edgartown'a gittiğimde bakarım, sağol![]()
Vay be herks Cape cod hakkinda iyi dusunuyr ,demekki benim sansizligimmis gecen senecape cod guzeldir de,guzeligini yasamak sansa bagli diyeyim bende
![]()
Hepiniz cok saolun arkadaslar gercekten de isi biraktim ocean edge te..haftada sadece bir gun calisabildik cunku bu sene calisma ortami gercekten cok berbatti..4 tane turk arkadas olarak gelmistik, 4 umuzu de gercekten yildirdilar yaptiklariyla ve isi biraktik...Simdi bostondayim herseye yeniden basliyoruz...Ev ve is ariyorum bakalim insallah hersey yolunda gider..
2011 wat la cape cod a gidiyorum işimi fuarda aldım başka giden arkadaşlar var mı?
orleans- cape cod'a giden arkadaş var mı acaba 2011 yazı cape cod dayım inşallah
nerede çalışacaksınız?
kalacağınız yer belli mi?
bizde cape cod'da brewster diye bi yerdeyiz.sizin çalıştığınız yere baya yakın. Kalacak yer bizde arıyoruz ama ucuza pek yok sanki
ortalama ne kadar konaklamalar? ne yapmayı düşünüyorsunuz? bende bi şekilde ayarlamam lazım..
biz 6 kişi gidiyoruz. İnternetten araştırdığım kadarıyla en ucuz 700 800 dolardan başlıyo haftalık kiralar. Biz 2,5 ay kalcaz indirim yapın falan yazıyorum ama şimdiye kadar bi sonuç yok. Kimisi biz haftalık kiralıyoruz diyo kimisi ev senin istediğin zamanlarda dolu diyo. Oraya gittiğimizde belki daha iyisini ucuzunu buluruz
işimiz kötü desene cok para yaa neyse bi baglantıya gecebilir miyiz sizin için uygun olur mu?facebook ta ekliyeyim sizi konuşmamız mümkün mü orda?
yok tabiki konuşabiliriz. ama nasıl bulucaz birbirimizi?
tabiki olur facebookta eklerseniz beni umarım görüşebiliriz..mehmet fatih çabuk- celal bayar üniversitesi erzurumluyum - kişisel bilgilerim sanırım bu bilgiler netleştirir birbirimizi bulmamız için
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks