aldim ben bugun arkadaslar. 5 veya 10 yillik sanirim soylemediler bakalim ups gelince paylasirim burda.

Istinye'de girdim ben. 2 Numarali bankoda sarisin yesil gozlu meshur red ci bayan verdi vizeyi. Benden once aldigi 10 kisiden 7 sine cesitli sebeblerle RED verdi.

3 Numarali bankodaki bay abimiz ise seker gibiydi valla herkese verdi konusamayan okulunu sorunca anlayamayan work and travelcilara bile verdi iyi mi etti kotu mu etti artik orasini da bilemem..

Bana gelince ilk once ingilizce bilio musun dedi bu arada herkes Hi diye karsilarken konsoloslukta bu hanfendi o kadar kildir ki suratina bile bakmiyo hi dedim cvp bile vermedi nese basladik efenim ingilzce bilio musun dedi evet deyince basladi ingilizce,gpa sordu,okulu sordu,bolumu sordu,babamin meslegi sordu emekli deyince emekli olmadan oncekini sordu,kacinci sinif oldugmu sordu,daha once amerika ya gidip gitmedimi sordu (pasaporta baksa gorucek!) derken bi anda bitirdi ups e yolladi halbuki daha yeni baslamistik. giderden de have a good day yine ses yok,sinir etti zaten orda oturan herkes insallah 2 ye gelmeyiz diyordu.

Mikrofonu da inanilmaz acik zaten sanki azarliyomus gibi konusuyo oluyodu millet iyice psikolojik olarak cokuyodu.

Yani vize almanin ne kadar kolay oldugunu bir kez daha gordum bugun. Kendinize guvenin arkadaslar ve gayet rahat olun fazlasiyla rahat olun. Uzerlerine gelmelerine izin vermeyin net cevaplar verin fazlasini da vermeyin komik duruma dusmeyin. Bana 7-8 soru sormustur ama hepsi 55 saniye icinde gerceklesmistir hic kasmadim tak tak verdim kisa kisa cevaplari.

Yani soyle ki kacinci siniftasin dedi third dedim,hangi okul dedi university of istanbul dedim siz de kasmayin direk verin gecin. Yok im a student at university of istanbul felan yani hic gerek yok.

Oyle iste. Varsa sorulariniz cevaplarim.

Bol sans.