Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne yapmaliyim?

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Kemal88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse beni zorla tutmuyo ama belki idrak edemeyecegin bazi sorumluluklarim vardir?! ben buraya travel a gelmedim. Calismaya ve ailemden aldigim parayi geri vermeye calisiyorum. Ingilizceyle bi problemim yok diyorum hala kurstan bahsediyo. Sorulan sey hakkinda degilde alakasiz seyler hakkinda yorum yapip akil vermeye kalkmayin kimseye.
    tmm da abi travel istemiyon ingilizce ogrenmek istemiyon aldigin parayi da ailene geri verince senin karin ne oluyo onu anlamadim ? yani hic calismasan usa ya gelmesen o parayi harcamazsin.. sen usa da calismak istiyosun cunku usa da yasamak istiyosun ya da nbiliyim bi istegin var yoksa Turkiyede de calisirdin eger tek amacin calismak olsaydi.. ben de senin gibi ailemden aldgim parayi geri vermek istiyorum aileme hatta gerekirse travel de yapmiyacagim bazilari usa ya gelip te travel yapmayanin aklindan suphe duyarim falan diyo ama ben 2 gun Nyork tatili yaptim zaten oryantasyon varken bu bana yeter..ben sahsen inglzce ogrenmeye geldim zaten Turkiyede her yaz calisiyorum benim icin degissen pek bisey olmadi amele gibi calismak konusunda ..ama farkli yerler jkulturler gorme inglzce pratik yapma bunlar benim k@rim ..akil vermek gibi degil sadece goruslerimi paylastim
    Konu sucre tarafından (30-06-2010 Saat 12:59 AM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)