Geldiğimizden beri 11 gündür housekeperlık yaptık. Ds'de farklı olan bir otele yerleştirildik ve otel çok lüks zamana karşı yarıştırılıyorduk ama yapamadık işten çıkarıldık. Şuan virginia beachte işsiziz ne yapabiliriz
Geldiğimizden beri 11 gündür housekeperlık yaptık. Ds'de farklı olan bir otele yerleştirildik ve otel çok lüks zamana karşı yarıştırılıyorduk ama yapamadık işten çıkarıldık. Şuan virginia beachte işsiziz ne yapabiliriz
arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
Zor olani deneyeceksin,eger yeterli paran varsa birkac gun daha kalip baska isler arayacaksin orda,umarim bulursun olmadi hala yeterince paran varsa baska yerlere gideceksin.Sana en yakin watcilarin oldugu yer Williamsburg.Olmadi baska eyaletler.O da olmadi ucak biletini alabildigin en kisa zamana TR ye donmek icin alacaksin.Birsuru watci var senin gibi issiz olan,kandirilan.Yardim edebilecek olanlar hangi birisine yardim etsin.TR ye donersende en kisa zamanda sirketine gitmeni oneririm.Bir amerikali bulup onlarin yaninda kalabilirsen ne ala.
Peki.
Arkadaşım şayet ssn ni aldıysan ordaki restorantlara ve dondurmacılara sor.Geçen sene benim iki arkadaşımda ikinci iş ayarladılar.Sen sor hepsine mutlaka biri kabul eder.Bol şans....
bızı de turk manager ıse baslamadan kovdu..ıssızız 6 gundur ocean cıty'de.harbı turkun en buyuk dusmanı turk..serefsız adam
Arkadaslar sponsorunuza mail atin magdur durumda oldugunuzu, paranizin bittigini hatta dun gece sokakta yattiginizi falan yazin. Acil olarak ise ihtiyacinizin oldugunu soyleyin muhakkak size doneceklerdir. Bunun yanisira gordugunuz her dukkana girin is isteyin gerekirse 6 saat calisin ama 3 yerde calisin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks