bugun yine biraz daha profesyonelce calistim her gecen gun mc donalds konusunda daha cok ozguvenimin artigi hissederek isin artik gozumde basit bir ise dogru gittigini goruyorum.. 6-7 tane hamburger bicimi var kimi balikli kimi 10=1 diyorlar ondan kucuk yani 10 da 1 ..kimi 4-1 yani 4 te 1 buyuklukte olan bu daha buyuk 10-1 den..bi de angus var bu en buyugu .bunlar yuvarlak sekilde et .bunlari kizartmayi cok iyi ogrendim kizartma konusunda artik sorunyok..kizartma isi pis istir hem yag kokar hem de etin kokusu hem de yag sicrayabilir ki herzaman sicriyo genellikle kizgin yag kisacasi pis istir. mesela sprit bacon dedikleri ince uzun bi et var onu kizarttim kokusunda bayilcaktim kuscaktim dedim abi bu ne eti boyle dedi ki domuz eti bu .kokusundan bile anlasiliyo ne bicim oldgu tadini bilemiyorum igrenccc...neyse daha ilk haftam bitti ve bu hafta 32 saat calisitim hergun yaptgim 45 djklik molalari dusunce 28 sate iniyo. sevindrici bi durum aldim o da artik dinlenme surem 30 dk olcak boylece daha az kesilcek ....herkes kizartma isinden yani grill dde n kacar.ndnlerini saydim yag konusu.ben ise sevdim yani cok iyi kavradim ondan galiba neyse bu benim daha ilk haftam ve yinede daha tecrubesiz sayilirim O YUZDEN BENIM VASFIMDA CALISAN DIGER ELEMANLARIN BANA EMIR VERMESINI SINIRLENSEM BILE BISEY DEMIYORUM SIMDILIK ISI DAHA KAVRAYAMADIM CUNKU AMA BU DURUM HOSUMA GITMIYO.sandivic ya da hamburger hazirlamak cok kolay oncelikle ekmekleri kizartiyosunuz ondan sonra domates atilcaksa domates ketcep mayonez ya da sogan peynir ve eti atiyosunuz.burda dikkat etmeniz gereken bazisinda balik eti oluyo mesela bazisinda 2 tane 10-1 diyolar ondan oluyo kiminde 4-1 oluyo kiminde de angus kiminde ise sogan yok kiminde tursusu iki tane 3 tane gibi seyler var bunlari ezberledim mi kolayca yapabilirim.herkes GRILL YANI KIZARTMA YAPMAKTAN KACIYOR 1 HAFTADA BUNU ANLADIM .BENI ENCOK KIZDIRAN DA YINE SESIMI CIKARMIYORUM SIMDILIK YENIYIM DIYE MESELA ADAMLA BIRLIKTE SANDIVIZ HAZIRLIYORUZ BAKIYORUZ 10-1 KALMAMIS MESELA DIYO BANA SEN BANA BIRAK HAMBURGERI SEN 10-1 KIZART .KENDISI YAGA GIRMICEK YA ETI CEVIRIRKEN YA DA ALIRKEN ELINE KIZGIN YAG DOKULSUN YA DA FIRINDAN SICAK HAVA GELSIN TERLESIN ISTEMIYO YA ONDAN .BENDE SIMDILIK DEDIGIM GIBI SESIMI CIKARMIYORUM AMA SINIRLENIYORUM .HEM HAMBURGERLERI DE TAM KAVRAYAMADIM YAPILISINI BI OGRENEYIM GOSTERCEM HEPSINE .OZELLIKLE RUSLAR HARBIDEN ANLATILDIGI GIBI CAKAL VE HAINLERMIS.2 tane rus ogrencui ile tanistim bugun rus managerin arksi donukken agzina nuggest lerden yani tavuklardan atiyo .bana diyo sen de ye ya yok diyorum kardesim tehlikeli is diyorum.agzima dogru goturuyo tavugu sinirleniyorum.oyuncak falan atiyo cantasina bi gun yakalancak gorcem ben onu ozaman ama bizim managerleri de anladim ki .ansini satayim adam elinde bardakla geziyo ben de oyle olmaya basladim hem iciyoruz kola meyva suyu hem de calisiyoruz.icecekler beles ama yiyecekler yuzde 50 indrmli .herkes bardakla geziyo. grill yaparken cok kotu koku cikiyo ve yag damliyo.grill den kurtulmam lazim.rus ogrnciler 1 ay olmus burda calisali iyi calisiyolar ma ban comez ayagai yapmalari hosuma gittmiyo iyi sohbet ediyoz bana rusca ogretiyolar ben de Turkce ama emir verdi bi tanesi bana 2 defa kendimi zor tututum en son patliycaktim yeniyim ya hadi dedim ogretmeye calisiyo neyse dedim -... et ruslari bugun tanimadigim bi kizla bakistik kiz guzel kizdi begendim bana mrba dedi uzaktan yeni oldgumu gordu.insllh vardiyalarimiz ayni saate denk duser de gorusruz onla kiz amerikali. rus ogrenciler de dedi haftaya parti yapiyoz gel dediler ben de ok dedim peki kiz gelcek mi dediler tanidgimiz tek kiz var o da siyahi dediler ..bilmiyom belki de gitmem nasil doncem yol sorunu var bana 20 mil onalrin evi araba yok otobus yok kucuk bi kasaba disindayiz hem kiz da yok ...neyse bugun sordum dedim break time yapmak zorundamiyim ewt dediler herkes yapacak dediler. bugun 7 Am de basladik 3 te bitmesi gerekiyoken 3.40 ta saldilar bizi ve ben beni eve birakan kisiyi de 40 dk bekledim 4.45 pm de evdeydim .knlma a yerindeki bilgisayari cok iyi inceledim ve Gecen sene gelen Turk arkdsin msn adresine ulastim ve tuyo aldim ondan..bugun bu kadardi yine yazarim kib