Herkeze mrb ben bu yıl ilk wat deneyimimi yapıyorum şu anda PA-pittsburgh'un moon kasabasındayım.Burada mcdonaltsta çalısmaktayım.Açıkcası ben WAT'a çok farklı beklentilerle gelmiştim gitmeden önce bende sürekli bu siteyi takip ederim çok merak ederim insanların izlenmimlerini ancak şu anda ben ilk izlenimlerimi yazıyorumBenim işim kaldıgım yere 15 dk uzaklıkta yürüyerek iş olarak mcdonaltsı seçtim çünkü son zamanlarda karar verdim wat yapmaya.Mcdonaltsta grill bölümündeyim bence en kolayıda burası çünkü kasada çok fazla manager oluyor.Arkadaşlar açıkcası mcdonaltsın tek özelliğini sevdim yemeğe ve içiecege para vermiyorsun onun dışında hiç sevmedim.Eğer amacanız eğlenmek ve dil geliştirmek ise bence bu tercihinizi mcdonaltsta yapmayın derim.!Mcdonaltsta şuda var meseala asdece kasada durmak yada sadece grill de durmak diye birşey yok yerleride temizliyorsun malzeme getiriyorsun çöpleri boşaltıyorsun fln açıkcası bnm ilk ilenimlerim olumsuz ve kaldıgım yere gelecek olursak kküçük bir yer gezilecek hiç bir yeri yok diyebilrim hatta ve şu anda çok sıkılıyorum burda uçak biletim agustosta idi eylül 4 e aldırdım gerçekten bir an önce gitmek istiyorum.İngilizce konusuna gelirsek ingilizcem orta seviyede iş yerinde konuşulan ingilizceyi hiç anlayamıyorum bizim çalıstıgımız yerde özellikle zencilerin sayısı farklı ve çok hızlı konusuyorlar o yüzden anlamak zor.Benm oda arkdsım var romanyalı o benden biraz daha iyi biliyor ingilzice onunla konusuyoruz sık sık yoksa ingilzicenin gelişcegi fln da yok
Mcdonaltst hakkında sormak istediginiz herşeyi sorabilrsiniz şu anda çalısıyorum en dogru bir sekilde cvblarım sorularnızı kendinize iyi bakın
Bookmarks