Bende bugün gittim vizeye, cemo'nun anlattıklarının hepsi aynen başıma geldi. İlk girdiğimde not ort. düşük olduğu için fazla ümidim yoktu (1.91) tabii heyecanda yoktu doğru orantılı olarak. içeri girdik evrakları verdim sonra parmak izi, evraklar derken mülakatı beklemeye başladım.
Wat vizesine bakan 3 gişenin karşısına oturdum sıramı bekliyorum o arada 1. ve 3.gişeler gelmesin diye de dua ediyorumneyse sonra ortadaki 2. numaralı gişede sıram geldi. başladı soruları sormaya
-nerede okuyorsun
-annen,baban ne işle meşgul
-kardeşin var mı
-hiç abd'de bulundun mu?
-hangi bölüm okuyorsun? dedi
-ben işletme dedim. sonra arkasından can alıcı soru geldi
-WHY?
-alla alla diyorum niyesi mi var? puanım ona yetti
Sonra kadın benim saydığım kadarıyla 3 defa soruyu tekrarladı daha fazlada söylemiş olabilir.![]()
-why? dedi yüksek bi sesle (hatta bağırdı dersem daha doğru olur)
bende kendimi tutamadım bende bağırdım "I don't know" arkama hafifçe baktım arkamda oturanlar bize bakıyor. sonra kadın kafasını sağa-sola sallamaya başlayınca ben artık gemileri yaktım. Hiç ne söylüyorum diye düşünmeden ingilizce konuşmaya başladım,bende inanamadım nasıl konuştuğuma. Atıyorum tabii. "Bankacı olmak istiyorum, para ile oynamayı seviyorum" filan, nasıl saçmalıyorum ama görseniz![]()
Sonra "hani az önce konuşamıyordun noldu?" gibisinden kadın birden gülümsedi hafifçe
Not ort. niçin düşük dedi. Bende "düşük ama bu dönem çok sıkı çalışıyorum filan dedim" Hafifçe göz kenarıyla yanındaki yeşil kağıda baktım kadın beni orada yakaladıgülümsedi. Yeşil kağıdı işaretledi verdi.
Bookmarks