Aynen öyle,,
Garantide bankamatik kartı için dolar hesabını açtırıyorsun, sonrasında türklirası hesabından döviz alıp dolar hesabına aktarabiliyorsun netten..yada bankadan dolar hesabına aktarma yapabilirisn...
kredi kartından sadece tl hesabından para çekiliyor, o günün kuruyla dolar bozuluyor ve tl hesabından düşüyor, fakat ödemesini yine dolar olarak bankamatik hesabından internet bankacılığından yapabilirisn...
eğer harcamayı bankamatik kartınla yaparsan markette veya baska bir yerde, ve senin kartında dolar ve tl varsa, hatta euro varsa, yanlıs hatırlamıyorsam , harcama yaptığın zaman , post makinesinde hangi döviz cinsinden harcama yapmak istediğini soruyor ve sen seciyorsun,..
eğer internet bankacılığını kullanıyorsan bu iş daha cok zevkli,,
benim kredi kartıma türkiyeden kalma tl borcum vardı,, aynı zamandada dolar borcum vardı amerikadan,,, türkiyeye para yolluyordum money gram ile,, onlar benim garanti hesabına yatırıyorlardıı,, sonrasında ben garanti internet bankacılığı ile tl borcunu ödüyordum,, sonrasındada tl den dolar alıp, döviz transferi ile dolar borcumu ödüyordumm,, zevkki bir iş,, internet bankacılığı ile rahat edersin,,,
araba kiralama işinde, otellerde vb.. heryerde çok faydalı oluyor kredi kartı ve internet bankacılığı....
Bookmarks