Alıntı borders Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar..

Amerikan konsolosluğu bu yıl acentalara 24 yaşından büyük öğrencileri 'discourage' yapmalarını söylemiştir. yaş sınırı acentadan acentaya değişemez, konsolosluk ne diyorsa odur. Fakat, eğer firmanızın çalıştığı sponsor 24 yaşından büyükleri wat programına kabul ediyorsa ve sizde niçin 24 yaşında ve üniversitede olduğunuzu ispat ederseniz (örneğin; liseden sonra maddi durumum yoktu, çalışmak zorunda kaldım, daha sonra üniversiteye başladım) gibi o zaman bir şansınız olabilir. Tabi her zamanki gibi not ortalamanız ve ingilizce seviyeniz oldukça önemli..

herkese viz görüşmelerinde başarılar
26 yaşıma yeni bastım. bu yıl istanbulda bu program için bir sürü şirketle birebir görüştüm ve hiç biri Amerikan konsolosluğundan böyle bildiri olduğunu söylemedi üstelik ben yaşımı söyleyerek özellikle üstüne basa basa sordum. hepsi işin ticaratinde olamaz heralde dimi? neticede hepsi vize alamayınca paranı % 100 geri ödemeyi taahhüt etmekte ve bende sözleşmemi buna dikkat ederek imzaladım. sonuçta hiçbir kazançları olmıcaksa ne diye benim ds formlarımla sevis ücretimle vize randevumla işelm takiplerim için cep telefonumdan arasınlar..bunların hepsi onların bütçesinden gidecektir. ve benim vize alma olasılığım yoksa kazançları olmadığını düşünüp uğraşmazlar. yaş tahtaya basmazlar. tabii vizeyi yaşa başa bakmıyolar veriyolar anlamına getirmiyorum sadece yaş sınırının 24 olduğuna dair bildiri yaptıklarına inanmıyorum pek. umudumuzu kırmadan gidip görüşmemizi yapıcaz.