# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaşlar bu konuyla ilgili acil bir yardıma ihtiyacım var. şimdi bize sim akrtlar dağıtıldı buraya fakat ben dünya telekomu kullanmadan at&T kullanmak istiyorum. sadece at&t kullanmak mümkün mü, mümkünse nasıl?
-Ssn olmadan faturasiz hat alabilirsin.
-Sirketin verdigi hatlar dunyatelekom olmadan aktif edilmiyor galiba. Tam bilgim yok ama aktivasyon icin siteye girince 35$ mi ne oduyorsun. DUnyatelekom hesabinin ucretide icinde. Yani dunya telekom a da uye olmus oluyorsun. (Emin degilim)
Sometimes memories can kill...
bu hat gerçekten de ucuz ve kullanımı çok karışık gibi görünse de kullanmaya başlayınca çok kolay. ama şöyle bir sorunum var ki JFK de inince hattı kullandım sorum yoktu ama lake george a geldim ve telefon burda çekmiyorboş yere almış oldum hattı galiba
arkadaslar ben hat işini hallettim onay mailide geldi ama şöyle bi cümle var'E-mailinize gelen 15$ lik PIN numaranızı AT&T cep telefonunuza kaydetmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde telefonunuz aktif olmayabilir'ama gelen mailde pin numarası filan yok.bu konuda fikri olan var mı?
Bisey sorucaktim. Simdi ben gectigimiz pazar gunu dunyawt sitesinden kartimi aktive ettirdim, kontor falan da yukledim. Bugun maille bana telefon numaram gelmis, Amerikaya gittiginizde kartinizi takip direk kullanabilirsiniz demisler ama mailde PIN numarasi yok. Acaba PIN numarasi daha mi gec gelior? Yoksa bi dunya telekomu ariyim mi?
ya arkadaşlar 10. sayfaya kadar okudum ve artık strese girdim =) bugün cuma oldu artık ve ben pazar günü gideceğim. hattı dün aldım firmadan. bu 2 gün içinde hattım açılırmı? tabi aktivasyonu daha sabah bankaya gidip kart borcunu ödedikten sonra yapacağım. ayrıca bunlarla uğraşmadan direk amerikada at&t ye gitsem şu kartı açın desem açmazlarmı hemenben 1 hafta nasıl beklerim
![]()
amerikadan slmlar;;att pin nosunu giriyorum kabul etmiyor nicin acaba;;unseccusful bisey yaziyor 888 ve pin nosunu giriyorum
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Konu manhattan tarafından (18-06-2010 Saat 03:16 AM ) değiştirilmiştir.
bence benim 3d acik degil ..gerci full cekiyor att ama bilmiyorum yuklenmiyor kontur
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
3 band;;;;;;;;
Evet pin number i ailene de birakman gerekiyor. Ailen seni ararken dunya telekom numarasini girdikten sonra pin numarasini tuslayacak sonrada senin numarani.
Ama siteye giris yapip ev telefonunuzu, cep telefonununuzu falan yazarsan, seni aradiklarinda bu pin number i girmelerine gerek yok.
Evet normalde desteklemesi gerekiyor bende sasirdim. Ama bazi telefonlarda triband yok. Yani N72 900,1800,1900 u destekliyor ama bi telefonda.
N72 amerika modelinde 1800,1900 u destekliyor.
N72 avrupa modeli 900 u destekliyor.
Arkadastaki de avrupa modeli olabilir. Tribandsiz. Ama N72 de nasil triband yok ilginc. Normalde 3 unude calistirmasi lazim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks