Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar...
ancak fırsat oldu kusura bakmayoın cünkü benim türkiyeden aldığım dönüştürücünün ucu ince geldi bulamadım burda henüz arkadaşlardan idare ediyorum.şuan burda baya kalabalığız türkler olarak herkes yeni yeni işe başlıyor ben de bugün başlicam 1,5 saat sonra bakalım.resmi işler bikaç gününüzü alıyor hemen başlayamıyorsunuz.o bkaç günde de boş zamanlarda tüm ride lara bindik park gerçekten muhteşem.ama açıkçası ben kendi adıma baya bi sıkıntı çektim çekiyorum sıkıntıların en büyüğü dil sorunu zaten henüz anlayamıyorum konusulanları çok hızlı ve yutarak konusuyorlar bunu halledersem cok rahatlicam ama tek çözüm zaman sanırım.onun dışında burdaki insanlar gerçekten büyük oranı çok iyiler güleryuüzlüler yardımcı oluyorlar hep bence parkı cok seveceksinz.hatta burdaki türklerden şimdiden yabancı kızlarla ortamlara akmaya başlayanlar var akşamlar falan eğlenceli geçiyor yani.tavsiyelşere gelicek olursak...ben derim ki:uzun pantolon 1tane getirseniz yeter ben 2 tane getirdim boşuna getrmişim hep short giyiyorum sanırım burda uzun pantolon giymek yasak cnk kmsede görmüyorum insanlar acayip rahat.buraya uyumlu olmayan yani voltajı yüksek olan hiçbir elektroniği yük etmeyin telefon,pc ve şarj makinalarınız yeterlidir.ayrıca mutlaka çarşaf pike getirin cünkü vermiyorlar.çantada yeriniz olursa plastik falan çatal kaşık dA Getirin boşa para vermeyin bursda.hatta yerinişz varsa yastık bile getirin cnk ben walmarttan 6dolara almak zorunda kaldım ve ve ve kesinlikle yiyecek ne bulursanız getirin herkes börek pasta hersey getirmiş ben tereddüt ettim getirmedim pişman oldum.hiçbişey olmuyor.istedğiniz herşeyi getirebilirsiniz gerçekten.
yani kısacası ilk günler olduğundan sıkıntı çekiyoruz evet ama eğleniyoruz da ...şimdilik benim aklıma gelenler bunlar sorunuz varsa bana face ten falan da mail atın cünkü foruma giremiyorum pek.haydi görüşürüz bakalım byee
inbşallah güzel bir yaz geçirirsin..