Beyler photo id yi nerden alacagiz?
Ben virginiadayim alexandria dmv ofisinden ehliyet almayi deneyecegim. Ne onerirsiniz?
Bu arada burda arabam yok. Kiralayarak falan bir sekilde ehliyet alinabilir mi? Totalde ne kadar dolara patlar bu is?
Beyler photo id yi nerden alacagiz?
Ben virginiadayim alexandria dmv ofisinden ehliyet almayi deneyecegim. Ne onerirsiniz?
Bu arada burda arabam yok. Kiralayarak falan bir sekilde ehliyet alinabilir mi? Totalde ne kadar dolara patlar bu is?
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Massachusetts'de ehliyet isine bulasmak istiyorum,fikirleriniz?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Baya yararlı bir site buldum arkadaşlar. Burada bizim ehliyetimizin birçok eyalette 1 yıldan fazla geçerli olduğunu bazılarında ise daha kısa geçerli olduğunu belirtmiş. İhtiyacınız olanı küçük bi araştırma ile bulabilirsiniz diye düşÃ¼nmekteyim. İhtiyaç duyulabilecek belgeler vs de var linkte. İşte link;
Driving in the United States - Guide to US Driving For Foreign Visitors - DMV Guide
arkadaşlar benim burda ehliyetim var ve ohio'ya gidiyorum orada almama gerek yok değil mi buradaki geçerli yani?
Ohio nun kurallarina bagli. ODPS | Ohio Bureau of Motor Vehicles su siteye goz atman lazim.
Peki.
virginia ve DC'de bizim ehliyetler geçerli olabiliyor mu? acaba bilen var mı?
DMV nin kitapciginda yaziyorki, uluslararasi ogrenciler Amerikaya giris yaptiktan alti ay sonuna kadar Virginia da ehliyetleri gecerlidir.Eger kil bir polis cikti karsina ve derseki yasak felan o zaman kitapcigi gosterirsin,olmadi sana ceza felan yazdi mahkemeye gidersin.
Peki.
arkadaslar ben west virginia dan almaya calismistim fakat vizeniz 6 aydan az oldugu icin ehliyet ya da non driving id alamazsiniz demislerdi.
arkadaşlar ben scooter kullanımı için ehliyete gerek olmadığını duydum da kullanan birisinden , ne kadar doğrudur acaba bilen var mı ?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks