ilk kez bavul hazırlayan afacan watçılara gelsin
www.valizim.com
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Çeşit çeşit baharat, sert plastik bardak ve çatal, kaşık tahta kaşığı almanı öneririm. Ayrıca sevdiğin bisküvilerden filan da koy orda çeşit kıtlığı bulacaksınyolun açık olsun
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
incurance card ne demek dostum..?
Bize ajans öyle birşey vermedi :s yarın bir çalayım kapılarını![]()
sevis odendı belgesıne gerwek yok sanırım..bıze sırket verdı mı hatırlamıyorum
ya arkds oryantasyonda okadar bahsedıldı 20 gun once ben sımdı herseyı unuttum
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
incurance card vermedı bıze sırket gereklı mı? amerıkada da oryantasyon olacak oradan zaten bu karta basvuruda buluncaz galıba
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
teşekkürler manhattan..![]()
Valla peynirler konusunda ben de emin olamıyorum dayanıp dayanmayacaklarına dair.Ama zeytinlere hiçbişey olmaz tahminimce.Benim tek derdim almamaları.Yiyecek yok demek garip geliyor o kadar şey koymuşken.
Sabah uçacağım hala kararsızım peynirleri koymakta,artı türk kahvesi ve lokum da var yani bavulda![]()
İlk mesaj çok iyi oldu, ben de yaptığım listedeki eksikleri bulup tamamlamış oldum bu sayede![]()
bir arkadas bornoz getirecegini yazmis bornozu kesinlikle yuk etmeyin kendinize cok fazla yer kapliyor bir tane havlu alin yeter
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
tras kopugu losyonu parfum fln sorun olur mu?
yok olmuyor ben 13 haziranda elimi kolumu sallaya sallaya getirdim. Ama yemeği ihmal etmeyin sakın sakın. mümkünse koliyle bisküvi ve çay
parfum tırnak makası deodarantlarım dıs macunumu fln rastgele bı posete koydum bavulun kosesıne sıkıstırdım ..sorun olmaz demı beyler..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks