Alıntı ready to fly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cevaplayabilecek olan yok mu arkadaslar?
Bizim aramalarimiz karsisinda AT&T kullanicisindan ne miktarda kredi/dolar dusuyor acaba?
0,20$ gibi bir rakamdi ya yanlis hatirlamiyorsam. AT&T sitesinde vardir kontrol edebilirisin.

Alıntı ready to fly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Guzel bir baslik. Ben de kullanmaya basliyacagim gibi. Ancak birkac sorum var kullanan arkadaslara.

Ilki FUB'a yakalanmamak icin ayni numarayi fazla aramamak gerekiyor. Turkiye'ye yapicagimiz aramalarin cogunlugunu evlerimiz olusturuyor, yani aileyi arayacagiz. Bu belki gunde 10 kere degil ama her benim gun asiri aramalarim 20 dakkayi rahat gecer diyebilirim. Bu Ucretli tarife gecmeye neden olur mu?
Evet ayni IP'den haftalik konusma suresini gecince paraya donuyor fakat cok dusuk bir ucret takmaniza gerek yok surekli cebi aramazsaniz bitirmeniz cok zor!

Alıntı glz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ve yaklaşık bir sene sonra yine bu konu bu zamana kadar PoivY kullanmış olup da hem son soruyu cevaplayacak hem de beni yanıtlayacak olan var mı?? SOrun şu ki, bugün banka havalesiyle yatırdım paramı, ancak hala hesabımda para görünmüyor, bu yüzden arayamadım amierikadaki sabit hat kullanan arkadaşımı...yardımcı olursanız sevinirim, bunun sebebi nedir ki?
Ben voip kullandim. Havale ile yatirdiysan belki gec gidebilir ya da onaylanmamis olabilir. Elindeki faturanin numarasini mail olarak at sana donerler.