Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bune önyargı,, rahat ol,, eğer testi gecemezsen sana baska bir iş ayarlarlar merak etme,, geçtiğimiz yıl lifeguard için sözleşme imzalayan fakat kontanjan dolduğu yada testi gecemedi diye açıkta kalan arkadaslar aynı işletme içinde baska iş yaptılar...

diğer bir konuda,, sözleşmende yazan bütün testleri birebir uyguluyorlar diye bir şey yok,, kaldikii life guard olarak bu işe basvuran herkes 300 mt yüzemeyeceğinede eminim,, herkesimi işe almayacaklar....

geçtiğimiz yıl bir arkadasım life guard için işe gittiği isletme karsısısna çıkan testi aynen soyle tanımladı..." abi suyun içine 4 kg luk gülle atıyorlar, sonra senin onu suyun dibinden alıp çıkarmanı bekliyorlar,, 1 allahın kulu yapamadı tabiki " dedi....sonrasında dikkatini ölçmeye yonelik bazı testler mevcut....arada bir suya oyuncak bebek atıp, ayakta uyuyp uyumadığını falan kont. ediyorlar...eğer 3 defadan fazla bu testte kalırsan , sözleşmeni iptal ediyorlarmıs vb..
bu işte calısan arkadaslar daha iyi yardımcı olacaklardır eminim...ama çok stres yapma,, yüzebildiğini yada yapabildiğini yap yeter bana kalırsa,,, gittiğinde göreceksin olayın farklı olduğunu...( umarım )
vallahi abi elimden geleni yapacam ama dediğim gibi 100 m den fazla yüzemiyorum bakalım ne yapacaz. birazda tırstım hani ingilizce de berbat ötesi anlayacağın allaha emanet gidiyoz