Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk olarak teşekkürler Türkish Wat ve değerli üyeleri arkadaşlarım, bildiğim çoğu şeyi buradan öğrendim diyebilirim ve şimdi ise bunlar sayesinde uçağıma binip gitmek kaldı, fakat, kafama takılan acaba hazırmıyım?

Sırt Çantamda,
* belgelerin birer adet fotokopisi
* Pasaport
* Ds-2019
* incurance card(ve şirketin verdiği diger evraklar)
* Sevis ödendi belgesi
* Yurt dışı çıkış harcı ödendi dekontu(arkadaşlar yatırdı alıcam)
* Job offer(internetten çıktısını alıcam kolay iş)
* Bir miktar para
* Belgelerimin birer tane fotokopisi
* 2 adet t-shirt ve 2 adet gömlek(siyah ve beyaz)
* bir adet boxer ve bir çift çorap
* ucak soguk oluyor diolar bu yuzden kapşonlu kalın bişi aldım.

not: el bagajının ayrıntılı olma sebebi istanbulda bir gun konaklıycam ondan.

Bavulda, (neler yokki =))
* belgelerin birer adet fotokopisi daha
* yaklaşık 20 adet iç çamaşırı ve 20 çift çorap(önerilere kulak verdim )
* diş macunu , kulak pamuğu , lif , ufak şampuan , temizlik eldiveni.
* 3 er adet yedek lens ve 1 adet solüsyonu açılmamış pakette ve gözlüğüm ve kılıfı
* terlik , bornoz , el havlusu
* 10 adet çorba ve bardağı
* 2 adet çarşaf 2 adet yastık kılıfı.
* mayom
* hediyelik eşya ( 3 adet nazar boncuklu bilezik , 3 adet tesbih )
* kemer
* diş fırcası
* fotoğraf makinası ve gerekli kabloları
* telefon şarj aleti
* ayağıma giyeceğim hariç 1 adet siyah klasik 1 adet spor ayakkabısı
* 8 adet t-shirt
* 1 adet kot pantolon 2 adet sort bide ucakta giyecegım pantolon bide eşortman
* tırnak makası
* alerjım oldugu ıcın 4-5 adet kremım var bunlar recete ile verildi. ayrıca arko nemlendırıcı , benical cold , minoset

şu anda aklıma gelenler bunlar fazlası var eksıgı yok. evet çok fazla almısım gorunuyor ama totalde bavulun darası 5 kg ve su an toplam agırlık 15 kg arkadaslar daha fazla artmamalı

merak ettıgım seyler ıse benım alerjim için aldıgım kremlerı olaki alırsalar ben biterim. bu mumkunmu?

annem vakumlanmıs paketlerde markalı zeytın peynır ve kendı yaptıgı hamurıslerını koymak istiyor problem olurmu? ayrıca 2.5 litrelik kola şişesinin içine kuru tarhana koysam nasıl olur orda yaparım offff

bu arada ben spor yaptıgım ıcın amınoasıt kullanıodum tabı su anda bıraktım ama yarım dolulukta yaklasık 350 tablet amınoasıtım war oval plastik bi ambalajın ıcınde ''UNİVERSAL AMINO 2700'' Bir suplement tır bunu yanıma alsam problem olurmu ?

su anda aklıma bu kadar gelıyor aklıma geldıkce konuyu duzenleyecegım sımdıden herkese tesekkur ederım...yorgunluktan dolayı kelımelerde yazım ve söylem yanlısları varsa eger özür dilerim.. V!p3r..

bu arada m3lijh adlı arkadasımdan esınlenerek hazırladım tasarımı alıntıdır içerii özgundur
sıkıntı etme söylediğim gibi ilaçlar konusunda reçeteli oldugundan ve kontrol edenler turk olacagından derdini rahat anlatırsın. tarhana falan ne istersen koy yeterki aşırı abartma yiyecek içecek olayını ve sorduklarında valizde yiyecek içecek yok de. eğer x-ray den görduk aç bunlar ne derlerse o tarhana hediye patrona dersin hehe.

ama guzel bi valiz olmuş sıkıntı yok. priz dönusturucu aldın mı yanına ?
listede göremedim galiba. varsa da gözden kaçırmış olabilirim.