Work and Travel

Sonuç: Hangi cep telefonunu tavsiye edersiniz ABD den?

Katılımcı sayısı
30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Apple- Iphone 3GS (16-32 gb)

18 60,00%
  • Nokia N97

3 10,00%
  • Nokia N97 mini

0 0%
  • Blackberry Bold 9700

8 26,67%
  • Nokia 5800 x-pressmusic

1 3,33%
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 42 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cep telefonu getirenler

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samsung sgh250i tek geçerim ses kalitesi guzel şarjı 1 haftaya yakın gidiyo çok kullanmama ragmen. işimi göruyo. N70'imin yüzüne bakmıyom artık. hatta nereye koydum onu bile hatırlamıyorum
    yok be abı bendede sgh b310 var ama bunlar sadece 2.hat ıcın çok ıdeal konusmayamsj fılan çekılmıyo.ben n95 aldım ama ınanırmısın n70 mı çok ozledım çok severdım bozulunca satmak zorunda kalmıstım.bıdahada nokia almam benı 2 yıldır çıldırttı ya bu kadar mı yavaş olur allahım

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok be abı bendede sgh b310 var ama bunlar sadece 2.hat ıcın çok ıdeal konusmayamsj fılan çekılmıyo.ben n95 aldım ama ınanırmısın n70 mı çok ozledım çok severdım bozulunca satmak zorunda kalmıstım.bıdahada nokia almam benı 2 yıldır çıldırttı ya bu kadar mı yavaş olur allahım
    kardeş 2 tane faturalı hattım var. biri n70 te duruyo ve telefonu 3 aydır açmadım ve nerde gerçekten bilmiyom onun dışında diğer hattımda her yöne premium tarife var. yani şebeke içi 9000 dk. diger oper. ve sbt hatlar 1000dk. paso konusuyorum ve super mesaja gerek yok zaten. mesaj atana da arayarak cevap veriyorum birde buyuk telefonların diğer özellikleri için bir camera aldım amerikadan gayet işini göruyo ve telden iyi. wireless özelliğiyse ipod touch aldım oda her işi göruyo. birde telefon özelliği var ki samsungum her işi göyoru başka özellik varsa söyle onların alternatiflerinide söylemeye çalışıyım varsa
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş 2 tane faturalı hattım var. biri n70 te duruyo ve telefonu 3 aydır açmadım ve nerde gerçekten bilmiyom onun dışında diğer hattımda her yöne premium tarife var. yani şebeke içi 9000 dk. diger oper. ve sbt hatlar 1000dk. paso konusuyorum ve super mesaja gerek yok zaten. mesaj atana da arayarak cevap veriyorum birde buyuk telefonların diğer özellikleri için bir camera aldım amerikadan gayet işini göruyo ve telden iyi. wireless özelliğiyse ipod touch aldım oda her işi göruyo. birde telefon özelliği var ki samsungum her işi göyoru başka özellik varsa söyle onların alternatiflerinide söylemeye çalışıyım varsa
    ohooo:d abı napmısın sen yaben valla ıkı tel yanımda gezdırırken bıle sıkıntı oluyorum cebımde fılan.onları naasıl gezdircez yanımızda hepsnın yerıne guzel bı iphone alıyım ben yeter bana ya:d

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Piyasaya çıkmış olursa n900 getirmeyi planlıyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohooo:d abı napmısın sen yaben valla ıkı tel yanımda gezdırırken bıle sıkıntı oluyorum cebımde fılan.onları naasıl gezdircez yanımızda hepsnın yerıne guzel bı iphone alıyım ben yeter bana ya:d
    hepsini her daim yanımda taşımıyorum tabii kide. lazım olanı alıp çıkıyorum hepsinin aynı anda lazım oldugu zaman da olsa tek olmuyom yanımızda çantası olan bi kız arkadaşın çantaya doldur camerayı ipodu falan. takıl işte
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

valla ıyı yapmıssın kardeşim ama onlar su an bıraz masraflı olur bana ben yıne tek tabanca takılıym

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç adı geçmemiş ama Nokia N900'e bir bakmanızı öneririm. Türkiye'de satılmadığı için bu modelden haberi olan pek yok gibi.

Ayrıca Amerika'dan telefon alıp da 5800 almak ayıp olur resmen Önceki senelerde alınabilirdi ama Türkiye'de bile 500 liranın altına düşmüş bir telefon. Ayrıca bu telefona sahip olan arkadaşların telefonlarını inceledim dokunmatik ekranı pek de başarılı değil. İnsanı kanser edebilir.
    Nokia Türkiye ile telefonda görüştüm N900 konusunda, bana ABD den getireceğiniz telefonu Türkiye de kullanamazsınız band desteği yok dedi...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı leonebs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nokia Türkiye ile telefonda görüştüm N900 konusunda, bana ABD den getireceğiniz telefonu Türkiye de kullanamazsınız band desteği yok dedi...
    bazi sitelerde european- asian modelleri oluyor onlardan alirsan band sorunu yasamazsin.
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mustafa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazi sitelerde european- asian modelleri oluyor onlardan alirsan band sorunu yasamazsin.
    o özelliktekiler de pahalı oluyor... Yoksa N900 güzel bi telefon... Maemo 5 işletim sistemi 600 mhz işlemci, 128 mb ram (toplam 1 gb )

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

ebay'dan bakıyorumda bu iphone 3gs'lerin piyasası nedir? alan arkadaslar ne kadardan aldılar acaba

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bugün Kayseripark AVM deki TİM de bir görevliyle konuştum, bana Iphone 3gs lerin sorun çıkarttığını söyledi... 3g ler sorunsuz uyuyor ama bazı 3gs lerde sorun çıkıyor dedi. Bu durumda bi bilgisi olan var mı? Bir de AT&T ye bağlı olan yani unlocked edilmemiş telefonları pasaportuna kaydettirmen yetiyor dedi bana... Bu mu anlamadı acaba?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leonebs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Kayseripark AVM deki TİM de bir görevliyle konuştum, bana Iphone 3gs lerin sorun çıkarttığını söyledi... 3g ler sorunsuz uyuyor ama bazı 3gs lerde sorun çıkıyor dedi. Bu durumda bi bilgisi olan var mı? Bir de AT&T ye bağlı olan yani unlocked edilmemiş telefonları pasaportuna kaydettirmen yetiyor dedi bana... Bu mu anlamadı acaba?
    Pasaporta kaydettirmenin hatla alakasi yok. Unlock etmen gerekir kesin. Ne olursa olsun.

Sorun falan cikan yok. Herkesin ki normal calisir. Sorunlular unlocked vb. islemleri basarili gercekleestiremeyenlerdir.
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)