merhabaa 13 haziranda istanbuldan 11.20 de thyla şikago ya gidiyorum oranın saatiyle 15.15 gibi şikagodayım wisconsin dells e geçiş yapıcam ama sanırım otobüs saatine denk gelmek için sabaha kadar beklemem gerekiyorr başka giden varmı ki o gün...
merhabaa 13 haziranda istanbuldan 11.20 de thyla şikago ya gidiyorum oranın saatiyle 15.15 gibi şikagodayım wisconsin dells e geçiş yapıcam ama sanırım otobüs saatine denk gelmek için sabaha kadar beklemem gerekiyorr başka giden varmı ki o gün...
Ben de aynı uçaktayım ama ben 21:00 de amtrak la Ohio ya geçicem..
İstikamet Ohaayoo
anladım olsun uçakta birini bulmakta güzel...tek başıma yapıyorum herşeyi...bende baktım ama tren yok malesef o saatte otobüsü bekleyeceğim gibi görünüyor..
şikago mu
ABD ye gidiyorsun dimi bi yanlışlık olmasın![]()
eğer dells e gideceksen otobüste beklemeyeceksin arkadaşımbi gece chicagoda konaklaman gerekecek.çünkü so otobüs 15.30da yani sen gümrükten çıkıp durağa gitmen imkansız..o gece orda kalacaksın.ertesi gün sabah 7 civarı ilk otobüs var anca onunla gidebilirsin.12gibide tren var uyumak istiyorum diyosan onuda bekleyebilirsin
(bknz. ben olsam öle yapardım
)
otobüste bekleyeceğim demedim ki otobüsü bekleyeceğim dedimdi.. bakmıştım bende saatlerine zaten ertesi sabahı bekleyeceğim manasında... teşekkür ederim bilgiler için...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks