Tavsiyeler süper bu tavsiyelere herkes uyarsa ABD ye ayık kimse inmicek sanırım. artık herkes kuyruk kısmında kapı arar artık bu kafayla gidilirse.![]()
Tavsiyeler,
1-Bulmaca çözülebilir.
2-Yanınıza Türkiyeyi tanıtan broşür yada kitapçık alınıp yanınızda kim varsa ona Türkiye yi tanıtabilirsiniz (Ben yapmıştım).
3-ABD hakkında, gideceğiniz eyalet ve şehir hakkında daha önce araştırma yaparsınız ve bütün bunların çıktısını alarak giderken detaylı bir şekilde bakarsınız (örneğin; alıveriş merkezleri, gezilecek yerler vb. gibi).
4-Çalışacağınız iş ve işyeri hakkında, yapacağınız iş hakkında bilgi edinip çıktısını alıp gitmeden yolda bakarsınız.
5-Yanınıza yolcu yastığı alıp uyuyabilirsiniz.
6-İngilizce pratik konuşma klavuzu alınıp bakılabilir.
şimdilik aklıma gelen bunlar.
İyi uçuşlar.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Valla benimde mp3 calarim yok o sebeple canim sikilacak gibi geliyor ama en azindan yolculuk arkadasim @cAv olacagi icin pek sikilmaz gibi geliyor. En guzel yeri kaptik!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
american airlines ile gelirken londra-jfk arasi 6 saat surdu ve I-94 formunu doldururken bi yeri anlamadim ve hostese sordum hostes dedi eger konusmak istersen gel ben odadayim dedi..tabi sucre kacirir mi hemen 10 dk sonra gittim odaya bayani yalniz umarken ve 3 erkek 1 bayan hostes vardi 2 saat sohbet ettik geri kalanini da film izleyerek ve uyuyarak gecirdim
..hostes odasina gitmek iyi bi zaman harcama yontemi
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
benim ve erkek arkadasımın ıkımızınde psp.si var ve tüm yolu pes oynayarak gecırdık. cok eglencelidir hele ki erkek arkadasınıza gol atıncaucakta gooooll die bi cıglık duyarsanız anlayın ki biz varızdır
![]()
log jam restaurants -----lake george, ny
umarım kötü fikirler vermiyorumdurgenede bi sormakta yarar var derimm
![]()
bittiğim an![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks