Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasim, diyelim aldim F1 vizeni gittin okuluna basladin.Sonra sosyal guvenlik numarana guvenip calisirim diyorsun.Sosyal guvenlik numaranin olmasi senin calisabilecegin anlamina gelmiyorki.Hadi diyelim bir is buldun numarani verdin adamlara,gocmenlik burosundakiler yapisir yakana hemen.Hem F1 vizen var hemde sanki yasalmissin gibi numarani verip calismaya basliyorsun.Umarim anlamissindir ne demek istedigimi, yoksa basin iyi bir belaya girer yani.Eger wata gidersen belki ordayken kendine internship isi bulabilirsin olmadi parayla sirkete basvurursun amerikadayken.
Benim gittigim okulda F1 vizesiyle gelipde calisan bi cok kisi vardi. Hatta turklerin %70 i calisiyordu. Bi arkadasda ssn number i olan birinin kartiyla calisiyordu.

Risk var ama Nyde yakalanmak biraz zor gibi. Gerci pedicap olunca bazen hatali yerde surunce falan polis kimlik soruyor. O zaman yakalanirsin