arkadaşlar forumda araştırdım ama bulamadım varsa kusura bakmayın. meksikaya elimizdeki j-1 vizesiyle sorunsuz olarak girebilir miyiz yoksa ayrıca prosedürler var mı
arkadaşlar forumda araştırdım ama bulamadım varsa kusura bakmayın. meksikaya elimizdeki j-1 vizesiyle sorunsuz olarak girebilir miyiz yoksa ayrıca prosedürler var mı
ben girdm de tavsiye etmem muhakkak yaninizda amerikan vatandasi aslen meksikali biri olsun yoksa biraz farkli dusunuorlar sizi
California PAlm DesErT & BufFalO ThuNdEr ReSorT . . .
vardı böyle bi konu adam bahamalara gitmek istiyodu girip çıkabilirmiyim diyodu. multiple (M) işareti pasaportunda olacağı için yapabilirsin ama hasann daha tecrübeli bu konuda anlaşılan. ben giriş çıkış yapmamıştım hiç
meksikalılar amerikalıları pek sevmiyo diye biliyorum. dikkate alacam bunları hayırlısı bakalım
girebilirsin ancak ds formunda ve vizende yazan süreler içinde amerikadan çıkış yapıp tekrar girebilirsin ancak dikkatli olunması gereken konu tatil için kalan 1 aylık sürede (ki bu süre vize bitiminde başlar) çıkarsanız amerikadan geri giremezsiniz.Meksika vize istemez direk gider gezersiniz.
bir de yanlis hatirlamiorsam pasaportunda olmasi gereken ufak bir kagit olmasi gerek adini unuttum bak simdi o her zaman pasaportunun icinde olsun bazen cikabilior dikkat et meksika acikcasini soylemek gerekirse gelismemis bir il gibi bazi illere az cok benzior fakat bende cok icerilere girmee nasibim olmadi tjiuhona mi oyle bir yer vardi gidebilirsn muuhakkak oraya gitmeni oneririm(gidince neden dedimi anlayacksn)
Konu HaSaNn tarafından (02-03-2008 Saat 05:46 PM ) değiştirilmiştir.
neden bu kadar tavsiye ediyosun meksikayı anlatsana biraz neler yaptıgını neler gordugunu
tavsiye ediorm da amerikayi daha fazla tavsiye ediorm gidince yeni arayislar icine girerseniz gitmenz iyi olacaktir kanimca![]()
hasann sen hangi eyaletteydinde meksikaya geçtin bana zorluk çıkartmazlar heralde gitceğim eyalet new mecixo zaten yani bn ztn yeni olanına gidiyorm eskisinde problem yaratmazlar![]()
![]()
![]()
![]()
I-94 formu o kağıt ve evet o olmazsa büyük sorun hem amerika içinde hemde dışında.meksikaya süresi olan abd vizen olduğu sürece her eyaletten girebilirsin dert etme
Meksikaya gecisiniz de problem cikmaz fakat donuste polisler buyuk zorluklar yasatabiliyormus.Macera yasamak isteyenler icin iyi bir tercih.Fakat sunu da soyleyeyim meksika ya legal bir sekilde gecmiyorsunuz ama bunun fazla bir problem cikartcagini zannetmiyorum
hocam meksika sınırında sınır kapısı yok doğru dürüst zaten kim kaçmak isterki meksikaya.ancak dönüşte problem değil ancak çok uzun araç kuyrukları ve gümrükte pasaport kontrolüne giriyorsunuz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks