yas siniri var alkol icmek icin. 21 olmak gerekiyomus. ve odalara sadece kisi basi 3 bira sokabiliyosun. ama tabi bu yasal kismi. sen gidersin sirtcantana 30 kutu birayi doldurur yangin merdiveninden cikartirsin o ayri
![]()
yas siniri var alkol icmek icin. 21 olmak gerekiyomus. ve odalara sadece kisi basi 3 bira sokabiliyosun. ama tabi bu yasal kismi. sen gidersin sirtcantana 30 kutu birayi doldurur yangin merdiveninden cikartirsin o ayri
![]()
Salla ya denetim ortamı sıfır yurtlarda. Koridorlarda nadiren polis gezer onlar da odalardaki gürültüye göre uyarı yaparlar. Gürültü çıkarmadıktan sonra odalarınızda rahat rahat biraları-tekilaları götürebilirsiniz.
edit: 21 yaş sınırı dolayısıyla marketlerden kimlik göstermeden alkol alamazsınız ve barlarda içemezsiniz. Toplu yerlerde sıkı denetimi vardır bunun. Eğer 21 yaşın altındakilere alkol temin ettiğiniz bariz polis tarafından tespit edilir veya polise ihbar edilirseniz başınızın yanma ihtimali yüzde 99'dur.
Dediğim gibi polisler odanıza filan dalmıyor sadece koridorlarda nadiren geziyor ve gürültüye göre sizi uyarıyor. Sessizce demlenin yeter. 21 filan hikaye.
Konu el_edebi tarafından (07-06-2010 Saat 11:56 AM ) değiştirilmiştir.
ozman 21 yaşnda bi abi blmamız lazım el edebi yaş kaçtı senin?![]()
çinlilerin mal olduğu tiyosu orda çok işime yaricak çok saol el edebi
böle bilglerde çok işimze yaricak hyati dğerlere sahip bu tür biligiler
![]()
Ha birde sakin gece 12 den sonra bi kizla birlikte yanyana gorulmeyin binanizda.. uyariyim kotu oluyo... odaniza yazi geliyo..![]()
bu arada alkol ile ilgili olarak arkadaslarin dedigi dogru. sesizce odanizda takilirsaniz bi skinti cikmaz.. polisler koridorda biraz tur atip gidiyo...
valla arkaadslar training te bize dediler bu sene kurallar degisti diye. her sene degisiyomus sanirim.. ama bu yazi isi kotu oldu. ben step 2 deyim su anda. hemde oda da degil sadece koridorun sonunda cikis kapisinin onunde goruldum diye.. kadin ttam bi canavardi. bi dovmedigi kaldi bizi.
bide tam ispiyoncu hemen polisi cagiriyo.. polislerde aranan tiplerki sanirim olay olsada hemen coksek diye bekliyolar..
) neyse ogrenmis oldum bende bundan sonra napiyosak 12 ye kadar yapcaz
![]()
Cemaat yurdu mu var cedar'da![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
hahahcemaat yurdu yaw ora nse bi yolunu buluruz artık =))
"what happens in miami stays in miami too.."
hayirli olsun hepimize, burdaki diger turk arkadasta bugun sigara ictigi icin ceza aldi ayni kadindan. hemde sigara bolumunun hemen dibindeki oturakta ictigi icin.. 35$ + final step .... :S bu kadindan ne cekiyoz biz ya bole anlamadim.. heralde kocasindan memnun degil![]()
memnun değilse siz yardmcı olun abi svaptır![]()
buarda hkan o stepler anlmı ne son stepte noluo
![]()
ya burda 4 step var. 1-2-3 ve final step.. eger kurallari cignersen, seni yakalayan kisinin karariyla stepin belli oluyo. eger sana derse bidaha yaparsan bunu kovulursun diye. o zaman kesin yapmaman gerekiyo.burda puan durumu isliyo anladigim kadariyla. zaten gelince ogrenirsiniz ayrintili olarak neyin ne oldugunu. ben daha tam okumadim kitapciklari. 4-5 tane kitapcik veriyolar kurallarla ilgili.
ole iste..![]()
hakan o bu deil de geliom olm ben pazar günü istedğin getirilcek bi şe var mı burdan yaw söle getirem corcc![]()
hacim valla saolasin.. sen gel yeter![]()
bu arada isimi degistirdim cok sukur. baska ride a gectim. yine ride hostum.
bu isi almak icin;
1 tane doktor gorusmesi ve yazili rapor. -20$
4 gunluk issizlik - 250-300$
+ temel ihtiyac masraflari ve
+ 3 sefer jemie fisher ile, 4 sefer managerimle, 3-4 sefer supervisorumle ve 3 sefer de team leaderim ile gorusme cabasikisaca isinizi degistirmek isterseniz bu seylerle karsilasabilirsiniz ve belki bnm kadar sansli olamayabilirsiniz. belki buraya daha once gelmis olan arkadaslar daha cok bilgi sahibidir onlara sorabilirsiniz. yeterki bilgisiz kalmayin.
neyse hepiniz kendinize iyi bakin. sorunuz varsa elimden geldigince cevaplamaya calisirim. gorusek uzere...
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
ya exclusive ye ulaşan varsa haber etsin ona bizi beklesinler hep beraber taksiyle gidelim hep beraber
eğer hep beraber taksiye sığacaksak bekleyelim ama toplam 7 kişi olucaz.
o da güzel shuttle büyük taksiler varmış da valizler sığmayabilir o zamn siz direk geçin exclusive yaw di mi öyle yapalım
shuttle lara sigarsiniz ama ayni paraya gelir asagi yukari..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşlar yarın 11.00'de ist-jfk thy uçağı ile cedar point yolculuğum başlayacaktır. yolculuğum jfk-new york penn station-sandusky station şeklinde raylı ulaşımla (jfk air train-LIRR suburban train-amtrak commuter train) şeklinde devam edecektir. 16 haziran saat sabah 5.30 sularında cedar point'e giriş yapacağım. orada olacaklara duyurulur.
Şu anda 2928 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2928 misafir)
Bookmarks