gitmedim, gitsem sana sormazdm zaten
netten araştırdığım yerler arasında ocean city, ve fotolara bakılınca çok güzel görünüyor, çalışmak istediğim bikaç yerden biri
ama hala işim kesinleşmediği için hele de bu zamanda artık burada ve istediğim yerlerde iş bulabiliceğimi sanmıyorumo yüzden sen benim yerime de gez
![]()
işim değişti..ocean city merkezde student centerde çalıacaçağım. 6 haziranda ordayım mucize olmazsa
NiC39
yha arkadaşlar ikinci iş bulma durumu nasıl bilgisi olan varsa cvp yazabilir mi?eğer ikinci iş bulmassak o elde var sıfır olcaz o yüzden 2. iş şart gibi duruyor yani daha önce antalya kuşadası fethiye gibi yerlerde de çalıştım o yüzden otelcilik işinde fene sayılmam böle bi adam 2. iş bulabilir mi
yha arkadaşlar daha önce ocean city ye work and travel ile giden bi arkadaş e-mail yada face verebilir mi bilgi almak i,çin çok lazım lütfen
dailfith sirket aynısmıs![]()
bızde 22 hazıranda ıstanbuldan ucuyoruz..baltımore aveneu da choice hotelde house keeper'ız..
Ya ben bisey sorcam,OC de hostel var mi? Yok die duydum ama bizim sirket bize bi hostel ayarlicagini soyledi,sonra istersen arklarinla bi eve cikarsin dedi.
hostel duymadımda condoms lar var pansiyon gibi bişi işte, ama pahalı gelebilir oraya gidince student centre lara git ev sor onlar ayarlar ayrıca eğer hava alanından alırlarsa seni aynı elemanlarda yardımcı olur bunun için
Evet biz de aynen oyle yapicaz buldum bitane student center sitesi,bizi karsilicak ve bi de ev bakicaklar.
irtibata geçtilermi senle ? hangisi olduğunu bide iletişim bilgilerini yazarmısın buraya?
Arkadaşlar bu e-point cafe sizi kaç dolara ocean city e götürecek
bellidir fiyatı her yerde 65 75 arası bişeydi sanırım JFK den
Aynen bana da sen vermistin zaten bu adresiBen de yolladim mail, bizim sirketten bi arkla beraber ayni gun gidicez bizi karsilayip goturuceklerini soylediler,ayrica ev konusunda da yardim istedim onlarin kendilerine ait ogrencilere uygun konaklamalari falan varmis,karsilayip birakma ucreti 70$.
Evet aynı şeyleri bana da söylediler bakalım bir terslik olmaz inşallah :-)
arkadaslar ocean city e gitmeyi düşünüyorum eglence parkında calısıcam buyuk ıhtımalle lifeguard olblr. fakat ocean city 2 tane eglence parkı var yazılmıs bunlarda kucukmus ucretlerı de dusukmus dogru mu bilgisi olan var mı? please..
arkadaşlar bende ocean city,maryland kebap house,The Anchor, Brothers Bistro için görüşme yapacam oraya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan var mı acaba ?????
aa kebap house u turkler işletiyor ya oc dekini benm patronumundu hatta orası bildin turk kebapçısı çalışnlrıda hep turktu))
evet öyleymişş desene olursa ingilizce mi geliştiremicem pek fazla diyee(
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks