Meraba arkadaşlar, bu foruma yeni girdim. WaT'a katılacağım firma hakkında birşeyler okumak, öğrenmek istediğim için bu başlığa girdim ve gördüklerim beni şaşırttı açıkçası. Tek mesajlı kullanıcıların görüşlerine inanmıyorum fakat ben şimdiye kadarki Poseidon tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Ben bu yaz için Poseidon'a kayıt yaptırdım. Şimdiye kadar o kadar da şikayetçi değilim durumdan. Başta tek başınaydım, fakat şimdi 4 arkadaşa çıktık. Şirket hepimize aynı işi, aynı uçak biletini de ayarladı. Şimdiye kadar memnunuz. Bazı canımızı sıkan şeyler de oldu tabii ki. Mesela pasaportumuzu beklerken bize bir haftaya çıkar demişlerdi, 2 ay sürmüştü. Ama sonuç olarak şu an herşeyimiz hazır, 2 hafta sonra gidicez sadece. Benim için önemli olan orada ilgilenip ilgilenmeyecekleri. Bu yüzden şimdi şirketle ilgili olumlu veya olumsuz çok bişey yazmak istemiyorum. Ama şimdiye kadar durumdan memnun olduğumuzu söylemek istedim. Umarım şirket seçiminde kararsız olanlar için bir fikir verebilmişimdir. Gidip geldikten sonra daha kesin şeyler de yazarım elbette